• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

SUPERDRY SPORT - FRA ARBEJDSHEST TIL ATHLEISURE-INDBEGREBET

Først ilden, så den Store. Den traditionelle struktur fremkomsten krøniker mange mode legender; men ikke den eneste. Fordi sammen med en tidligere samarbejdspartner grundlagde Julian Dunkerton 1985, i første omgang Cult beklædning. I stedet producerer selv, men han koncentrerede i Cheltenham på at sælge streetwear. Det var ikke før 2003 James Holder, efter grundlæggeren af ??Bench, tilføjede stak, kreativ tænkning førte direkte til pad og symaskine tegning. Superdry blev grundlagt. Som intern mærke af Cult beklædning. Som en drivende kraft. For hurtig ilden voksede mere intens end i butikken.

Fra symbolet af hovedpersonerne var, og såkaldt Dunkerton og Holder hendes Cult-butikker i 2012 endelig Superdry orden. Der var andre flagskib butikker i denmetropolen verden og grænseløs ekspansion. I 157 lande er mærket nu solgt og forskyder grænserne for mode og videre. Superdry brød ud af gader, cafeer, restauranter, fandt hans adgang til fitnesscentre, løbebaner, skiløjper. Ilden holdt hendes mode ideer, kombineret det med funktionelle materialer og forsyninger med Superdry sport, da en unik blanding; Athleisure i ren form.

MARKANT STIL OG INDIVIDUALITET - I SPORT

påvirke stil, for at skabe stil ikoner. Her kreativitet legemliggøre til den stil slukke tørsten af ??sine kunder. Det er, hvad Superdry. Til dette fortsætter brandet sine designs på tre søjler, hvilket skaber deres egen karakteristiske stil. er karakteristisk for en hånd japanske elementer og figurer, på den anden side, American Vintage mejetærskerne med britisk stil. Bare overføre mix Superdry sportsudstyr fra vej til sporten. Mode aspekt forbliver.

I stedet for dagligdags materialer, dog nu pryder han funktionelle garner, du tillader turen til pisterne til fitness eller løb. Individualitet møder funktion - uden vægtning. Fordi Superdry sport produkter tilbyde beskyttelse mod vand og vind, til effektiv dræning af sved. Dette er branden ikke mere eller mindre vigtig end nogen tid din stil sikker, individuel udseende.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 2003 (samlet brand Superdry)
 • Grundlægger: Julian Dunkerton, James Holder (total brand Superdry)
 • Headquarters: Cheltenham, England (samlet brand Superdry)
 • Antal Medarbejdere: 1.000 (Total Brand Superdry)
 • Årsalg: omkring 1 milliard euro (total brand Superdry)
 • Websted: superdry.com/
 • Sports: Vintersport, Fitness

3 GODE BEGRUNDELSE TIL SUPERDRY SPORT

 • Fairness: Superdry sport hjælper unge til at yde et positivt bidrag i deres region.
 • Bevaring: Som samlet brand Superdry intensivt fremhæver vedvarende energi.
 • Design: Superdry Sport kombinerer optimal funktion med sin legendariske Japan og USA-UK-design mix.

SUPERDRY ONLINE: DEN SUPERDRY SPORT SHOP PÅ KELLER SPORT

Stil og funktion som essens. Superdry sports produkter bruger mode oplevelse af ild og omsætte dem til sporten. I denne stilfulde ski jakker, ligesom retningen af ??byen eller restaurant kan være i centrum for en hånd på hver udflugt opstå; du på den anden side give dig hvad du har brug for på pisterne: en effektiv fodring, overdel vandafvisende, smart placeret lommer, lynlåse og ventilationskanaler.

Så er der det så berømt for Superdry japanske tegn - og raises til din træning Superdry Sport Mode i sporten. Let funktionelle materialer. Individuelle, karakteristiske designs. Præcis giver den engelske brand. Superdry sport online Du får igen på Keller Sports. Fra ski jakke til sne bukser. Fra legging til skjorte. Fra Short til rock. Fra hættetrøje til funktionel undertøj. Alt til kvinder og mænd - i Superdry Sports Store fra Keller Sports Du forbereder dig til at lave en brand med hele serien.

SUPERDRY SPORTS-PRODUKTER: STYLE OPFYLDER SNE MØDER WORKOUT

Athleisure ikke kender dette en sport. Athleisure arbejder både på pisterne og i gymnastiksalen, på sporet eller din kører rute gennem byen. Tilsvarende Superdry Sports Salg trækker ingen grænser. Du vælger sporten, den engelske mærke udstyrer dig ud med det rigtige udstyr. Så du kan finde os som din personlige Superdry sport forhandler både matchende jakker og bukser til skiløb og snowboarding samt den korrekte Beklædning til dine ture til gymnastiksalen eller vej.

MÅLET: 100 PROCENT ØKOLOGISK BOMULD OG VEDVARENDE ENERGI

Superdry og dermed Superdry sport er opmærksomme på de påvirkninger af beklædningsindustrien på miljøet og den deraf følgende mulighed og forpligtelse bevidst. Derfor ilden begyndte sin Superresponsible40 initiativ. Mig du hun ønsker at realisere en positiv indvirkning på miljøet til motion og har derfor sat sig som mål at fremstille alle produkter fremstillet af 100% økologisk bomuld til 2040:e Samtidig bør henvise til 2030 deres elektricitet ved hjælp af produktion og lagrer vedvarende energi.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.