Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
736

SURVEYOR, OPFINDER, LIFESAVER

Tuomas Vohlonen oplevede i 1877 i den finske Ormattila dagens lys. Hans forældre var simple folk sparer, måtte lade hende fire børn en gang om bedre uddannelse. Tuomas det flyttede til Vyborg, hvor han studerede opmåling og gennemført. Men det stoppede ikke den rastløse dreng. Fordi han havde at gøre sit job igen og igen med kompasser, hvis unøjagtighed, men generede ham, udviklede han rask væk eget kompas.

Forskellen med standard instrumenter: Vohlonens kompas kaldet M-311 havde en flydende monteret kapsel, der har lettet orientering enorm. Så tidligt som i 1933, tre år før han skal endelig være baseret Suunto, havde han patenterede denne nyskabelse. Kort efter krigen brød ud, hvilket ikke engang sparet Vohlonens hjemland. Suunto udstyret den finske hær med kompasser. Lige efter begyndelsen af ??den katastrofale vinter kampagne, husket som Rusland i Finland, 311 M-gemte den robuste unge løjtnant Norrback liv. Han gemt i sin skjorte lomme og fangede bolden en russisk skydespil fra. I det meget år, men Tuomas Vohlonen døde uventet, så hans kone virksomheden fortsætter med at lede 1952:e

MED SUUNTO PÅ SUCCESFULDE SKATTEJAGT

I løbet af årene, Suunto specialiseret på kompasser, der var for dykkere og sejlere i brug. Dette gav finnerne verdensomspændende anerkendelse og lad dem rykke selv for de mest kompas fabrikanter. Tro mod opfindsomhed af grundlæggeren, medarbejderne Suunto fortsatte med at udvikle nye produkter, der anvendes til at gå der med tiden. I midten af ??1990'erne begyndte de nordlige europæere med produktion af meget følsomme og nøjagtige højdemålere og høj kvalitet udendørs ur til klatrere og andre eventyrere. En af disse eventyrere, der er udstyret med Suunto produkter, for eksempel, var den amerikanske videnskabsmand Arthur Demarest.

Professoren, der udforskede Tennessee på Vanderbilt-universitetet blandt andet mayaernes og aztekernes kultur, en dag ud på en ekspedition til regnskovene i Guatemala. Med mange års forberedelse og det rigtige udstyr, fandt han sin hold der et tusinder af år skjult skat: en Maya websted. Som en pioner model af håndleddet computer, Vector 3 Suunto anvender i dag. Den sportsur var selvfølgelig ikke kun være i stand til at vise tiden, men var kompas, højdemåler og termometer i ét. Enheden var så vellykket, at Suunto har besluttet at udgive en linje med modischerem tilgang. Et design linje, der var for at markere udseendet af følgende produkter bæredygtige.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1936
 • Grundlægger: Tuomas Vohlonen
 • Headquarters: Vantaa (Uusimaa), Finland
 • Antal Medarbejdere: 500
 • Årsalg: ca 104.200.000 EUR
 • Websted: suunto.com
 • Sports: Outdoor

3 GODE BEGRUNDELSE TIL SUUNTO

 • Awards: Suunto er gentagne gange blevet tildelt den prestigefyldte Red Dot Design Award.
 • Teknologi: Suunto har udviklet et af de første ABC ure og bygget den mindste GPS-sender i verden ure.
 • Egen Produktion: Suunto kompasser, er sports ure og -Smartwatches stadig produceres i Finland - i manuelt arbejde!

SUUNTO AT KELLER SPORTS

Du er eventyrere igennem og gennem og altid klar til at gå i gang selv på nye måder? Så har du brug for en pålidelig følgesvend. Hos Keller Sport kan du finde et stort udvalg af kvalitets Suunto udendørs ure. Den helt nye Spartan-serie, for eksempel, som kommer med en farveskærm for første gang. Eller Suunto 9 Baro, den smarte kronometer udseende kommer op og skinner med særlig lang batterilevetid. Uanset den udendørs ur fra Suunto Du har beslutte det vil være det rigtige.

WORLD CHAMPION BEAR SUUNTO SPORTSURE

Den Ambit serien har nu vist sig som den virkelige vinder af huset Suunto. GPS ur er specielt skræddersyet til de behov, trail løbere, der er afhængige af absolut kontrol og uddannelse den bedst mulige orientering. Teknologien af ??finnerne er godt modtaget, selv i elitesportsudøvere. Mountain atlet og brand ambassadør Emilie Forsberg, der beskriver sig selv som en "sand ven af ??bjergene", sværger ved hendes Suunto produkter.

Med sin Ambit på dit håndled, svenskeren greb verden titel skyrunning og løb blandt andre i Skyrunning Championships i Italien til to guld og en sølvmedalje. "Det er nemt at se super cool, hvor du har været, især når det ikke selv ved præcis," siger hun med hensyn til deres lille, effektiv hjælper på Suunto.

NETVÆRK UANSET HVOR DU ER

Udendørs og online - to ting, som er fundamentalt anderledes ved første øjekast. Hvorfor de ikke bare slutte at fatte den enorme muligheder? Den mente også Suunto end én i 2010 internetsamfundet Movescount.com bragt i stand. Her kan du dele dine oplevelser rundt om i verden med andre udendørs entusiaster atleter. Du kan nemt bære, se dine dykning logs eller erstatte dig med samfundet en træningsdagbog. Lad dig til din næste rejse nemt inspireret af du følger andre medlemmer og tage deres erfaringer som et incitament til også at udforske de mest afsidesliggende steder selv.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.