Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

SWEET PROTECTION: SKATEBOARD SMUGGLER, TINKERER IVÆRKSÆTTERE

Norge - faktisk en længsel. Smukke landskaber, rolige, tilfredse mennesker. For Ståle Møller og hans venner, men deres hjem betød noget andet: ensomhed og afsondrethed. Da det skete praktisk at en aften i 1986 i den lille bjergby Trysil blev vist skater filmen "Thrashin". Strimlen bragte livsstilen i Californien, sol, strand og hav i de mørke skove Norge og Øst greb Ståle og hans klike straks. Den hype var der - med ham, men et par problemer: skateboarding blev forbudt i Norge på det tidspunkt. Som det eneste land i verden, skandinaverne var brættet med de fire roller som for farligt.

Men nødvendighed er ophavsmand til opfindelse. Så begyndte drengene at bygge deres egne bestyrelser i garagen hjemme og hurtigt fundet medskyldige. En museumsinspektør var så imponeret af bestemmelsen af ??de teenagere, at de smuglede lastbiler, hjul og skateboard magasiner fra nabolandet Sverige over grænsen. "Vi blev fascineret af Californien livsstil, som vi havde mødt gennem magasiner og videoer," husker Ståle Møller. Din dæk bør være bedre end originalerne. Bush Made Skateboards mærke blev født.

SWEET PROTECTION ARTIKEL: INDSATS DNA FORANKRET

Ståle Møller havde fundet sit kald. Ti år efter at han scorede med Bush Made Skateboards indledende succes, blev den norske dedikeret til en anden sport: kajak. For hans ven og professionel kajak freestyle Erik Martinsen designet Møller nu en designstudier havde taget en kajak fra Kevlar. så han startede en revolution. "SNM playboats" han kaldte sin anden virksomhed, der løb på grund af manglende tid i sandet, men lagde grunden til Sweet Protection. Ståle dedikerede efterfølgende sine evner i produktionen af ??Sweet Protection. Placeret først satte han sin kammerat Martinsen en kulfiber hjelm er til rådighed. Følgende kajak verdensmesterskaber dette allerede vakte opsigt - næsten alle ønskede deres hjelme i typisk skandinavisk, enkelt design.

den legendariske opfinder garagen var igen i Trysil centrum af livet, ilden Sweet Protection blev hurtigt løftet ud af dåben. Med Terje Haakonsen en snowboarding legende har sluttet sig til vidnesbyrd hurtigt den norske fra krævende arbejde af hans landsmænd var glad. Den præsenteres af Møller og co prototype af en skihjelm overbeviste hele linjen, hvilket Haakonsen endda forårsage flyttet til at blive en del af det ambitiøse selskab. Han blev endelig færdig, det trin fra garagen og pille Fabrik for internationalt anerkendte virksomheder. Ud over vand og vintersport i 2010 blev tilføjet endnu en anden afdeling, som stadig er afgørende for Sweet Protection: mountainbike.

PÅ ET HURTIGT BLIK

  • Grundlagt: 2000

  • Grundlægger: Ståle Møller

  • Headquarters: Trysil

  • Antal Medarbejdere: 200 (Moderselskabet Aktiv Brands)

  • Årsalg: 90 millioner euro (moderselskabet Aktiv Brands)

  • Websted: sweetprotection.com

  • Sports: Cykel, Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL SWEET PROTECTION

  • Faglige Input: Snowboard-ikonet Haakonsen og slalom es Kristoffersen hjælp i udviklingen af ??hjelme.

  • Awards: Sweet Protection kan se frem til kun 19 år, en række vigtige priser.

  • Design: De hjelme af Sweet Protection skumme kraftigt selv med flere designpriser.

SWEET PROTECTION BUTIK I KÆLDEREN SPORTS

Sweet Protection af sikkerheden altid kommer først. Dette motto bør du internalisere i dine eventyr. Derfor, i Sweet Protection Shop på Keller Sport kan du finde et stort udvalg af cykelhjelme og ski hjelme. Også cykel sokker og cykel handsker og benvarmere lavet af den bedste merinould for mænd og kvinder kan finde på Keller Sports - Søde Protection Salg ofte ved særligt attraktive priser. Frem for alt skal du indstille Sweet Protection Blaster hans hjerte. En let all-mountain hjelm, der er egnet til enhver ejendom beliggende i bjergene eller på pisterne. Du elsker at være hurtig med cyklen på vejen? Så du har fundet den perfekte ledsager i Sweet Protection Falconer, som er en sand perle og bedst beskytter dig i din vej cykelture på vejen. udstyret med de højeste sikkerhedsstandarder, den aerodynamiske hjelm tilbyder den rette kombination af ventilation, lethed og beskyttelse mod stød.

SWEET PROTECTION ARTIKEL: ATLET EKSPERTISE SKABER KVALITET

Takket snowboard-ikonet Haakonsen, virksomheden har lært at gå tidligt i det nye årtusinde. Funktionalitet og kvalitet i overensstemmelse med naturen, havde siden grundlæggelsen af ??drevet af branden. Præcis reflekteret til denne dag i markant design af cyklen og ski hjelme modstå, for nordmændene bliver belønnet hvert år. Blot tre år efter dens dannelse, var der allerede den prestigefyldte ISPO Brand New Award, også gentagne gange priser for fremragende design. Takket være den løbende udveksling med professionelle sportsfolk, voksede virksomheden til en rigtig tænketank. "Disse dage, uden at efterlade produkt Trysil holdet uden faglige input," står der på hjemmesiden for Sweet Protection. I Zwischenzwit Henrik Kristoffersen weiterere atleter den bedste i verden hos Sweet Protection hjelme kobles med ski racere Aksel Lund Svindal og slalom es. Kristofferson eksempel dette trin berettiget dengang som følger: "For mig var det en nem beslutning ydeevne og den kompromisløse tilgang til hjelmen udvikling har overbevist mig .."

SWEET PROTECTION PRODUKTER: SIKKER PÅ AT DU INNOVATIVE PROTECTION SYSTEM MIPS

"Vores fokus har altid været på at have en god tid og sjov med vores venner." Siger Ståle Møller. "Men når det kommer til vores produkter, er vi sgu alvorligt." at ønsker til stadighed at forbedre denne indstilling produkter, er stadig kernen i virksomhedens filosofi og opleves i hvert enkelt produkt. kan kombinere en selvopfattelse, at grundlægger og nuværende leder af Design af Sweet Protection ikke kunne være bedre. Ifølge dette motto blev MIPS-teknologien i nabolandet Sverige udviklet, forkortelsen står for Multi-Directional Impact Protection System.

Ved at indsætte en lav friktion lag mellem skallen og foring respektive Helms de rotationskræfter, der virker i tilfælde af en skrå kollision mod hovedet vil blive reduceret. Sweet Protection er afhængig af den innovative teknologi. Det hæver de allerede avancerede hjelme af brandsikkerheden igen et højere niveau. Søde Protection tilbyder garantere dig dermed en lavere risiko for hjerneskade og dermed også mere sjov på din næste tur. Bestemt!