Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
1494

TECNICA: FRA MÅNELANDING INSPIRED

En lille personlig, en stor gesamtmenschheitlicher skridt. Da han sad den 21. juli 1969 som den første mand til nogensinde sat foden på månen vidste Neil Armstrong udmærket betydningen af ??sin lille gåtur - og på en måde ikke. På et 1960 grundlagt virksomhed i Italien, astronauten ikke troede helt sikkert i dette øjeblik. Ingen faux pas, prioriteterne var bare anderledes. For at sav dette selskab, som primært var gjort arbejdssko for minearbejdere i Dolomitterne, jo mere præcis måde. De rum støvler af Apollo 11 mandskabet det havde gjort til italienerne.

Så de puslede, feilten design og endelig præsenteret i 1970 en af ??de mest berømte vinter sko i historien: The Moon Boot ind i vinterlige scene og formet fremtiden for en hel brand, mens den samme tid. Tecnica haft opmærksomhed sportens verden, benyttede sig af momentum og præsenteres kun et par år senere boot Tecnus. I stedet Afterskiing og slentrer ilden havde denne stejle skrænter og skråninger i tankerne. Kun tanken om revolutionen tilbage. Den nye støvle blev opskummet to gange. Også bestod af plast. En helt ny kombination, der endelig har bebudet en vellykket vej ind i fremtiden. I løbet af de kommende årtier, udviklet hvad der oprindeligt var startet i 1930, da Oreste ZANATTA som en lille skomager, en af ??de førende virksomheder til højteknologiske skistøvler.

TECNICA PRODUKTER SKAL ADAPT - MENNESKER

Lang omfatter udendørs og vandrestøvler til Tecnicas produktsortiment. er grundlaget og forbliver men den høje kvalitet skistøvler - og for hvor branden fulgte en meget klar filosofi: Intet menneske har til at tilpasse sig skoen. For hver af Tecnica produkt er at tilpasse til sin (e) bæreren. Med dette mantra i tankerne, brandet også udviklet sin unikke Brugerdefineret Shape Adaptive metode. Baseret på en anatomisk form, gør det muligt at justere boot individuelt på hver fod.

Tryk på eller trænge igennem små revner koldt således ikke forblive over det hele i portrættet galleri af ubehagelige minder. Tecnica produkter er skabt til at forbedre dine præstationer, du samtidigt maksimal komfort til tilbud. Det rygtes. Lang brand distribuerer sine innovative skistøvler på verdensplan. Lang, det er en af ??de mest berømte skoproducenter på planeten, men kan ikke udrydde derfor. Linjen er stadig, nu i sin tredje generation i familien ZANATTA. hovedkvarteret ligger også yderligere i Italien. Hvor engang vinterstøvle historie var, er hun stadig skrives i dag.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1960
 • Grundlægger: Giancarlo ZANATTA og Ambrosiano
 • Headquarters: Giavera del Montello, Italien
 • Antal Medarbejdere: 1.400
 • Årsalg: omkring 370 millioner euro
 • Websted: tecnicasports.com/de/
 • Sports: Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL TECNICA

 • Teknologi: Takket være deres Brugerdefineret Adaptive Shape up Tecnica produkter passer individuelt til din fod form.
 • Fairness: 2014 vandt Tecnica MACH1 ISPO Awad, langt fra den eneste pris for Iatliener.
 • Til Hobby & Professionel Sport: Bedst passer de særlige krav, kun kvinder Tecnicas Ladies Støvler design.

HØJTEKNOLOGISKE STØVLER TECNICA IN KELLER SPORTS

Den skistøvler som en højteknologisk ledsager, ikke som presning, men nødvendigt onde. Tecnica lykkes skiftende leg, hvilket er grunden til vi tilbyder som Tecnica forhandler skistøvler fra Tecnica online. Drevet af vanskelige stillbarem innovationsmotor brand ny teknologi fører igen og igen, som tilpasser sig boot endnu bedre på din fod, du endnu mere komfort, samtidig giver ydeevne. Tak Hotform foringen, for eksempel for at reagerer varme og dermed tilpasser individuelt til foden form. På samme tid, du Tecnicas tillader innovativ åbning tilstand Rapid Access let ind- og udstigning.

Med Cochise Tecnica også formået at designe en skistøvle med gangfunktion det kunststykke at den første (freeride), de samme Ofre stadig går ned ad bakke ydeevne. Innovation for skråninger, freeride, ski tour, dine vintersport - alt du får i Tecnica lager af Keller Sports. Her kan du finde alle de innovative skistøvler, modeller som Cochise, den legendariske højtydende skistøvler MACH1 eller Zero G - for både kvinder og mænd og Tecnica salg på særligt attraktive priser.

TECNICA ARTIKEL: DET RIGTIGE UDSTYR TIL OL

I væddeløb ser Tecnica en væsentlig del af hans beslutsomhed. Formålet med branden at udstyre atleter, så de kan nyde hvert eneste sekund af deres tid jagt; er skabt forudsætningerne for maksimal ydelse. Og det lykkes. Så Mario Matt, for eksempel, vandt guldmedalje i den særlige slalom ved OL 2014 i Sochi i Tecnica støvler. I dag tillid alpine World Cup-atleter som David Ketterer eller Bernhard Graf af skoen producent fra Italien. En væsentlig, men kun en del.

Fordi udfolde sig i freeride og revved Tecnica produkter deres fulde talent. Derfor omfatter topatleter såsom tidligere Freeride World Champions Elyse Saugstad eller mester i Freeskiing World Tour i 2015, Connery Lundin, holdet af det italienske mærke. Input. Krav. De fleste ekstreme forhold. Alt dette løber ud i produktion og erfaring Tecnica med en - uanset hvad du gavn. Så du får støvlerne Tecnica forhandlere, der opfylder de forventninger de bedste.

TECNICA-PRODUKTER TIL DAMER - DESIGNET AF DAMER

Umiddelbar oplevelse slår den teoretiske idé. Langt. Derfor forlader Tecnica udviklingen af ??sine kvinders skistøvler hverken chance eller mand, men kun kvindelige designere. De ved bedst, hvilke krav kvinder stiller til skibåde, hvilke anatomiske træk de virkelig skal være opmærksomme på. Derfor konstruerer Tecnica sine kvinders støvler endnu varmere, til tider foder dem med merinould og isolerer de ydre skaller endnu mere effektivt. For at sikre, at alt dette virkelig fungerer til sidst, tester virksomheden også omfattende de nye produkter i sneen, inden de kommer ind på Tecnica-salget.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.