• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

THE NORTH FACE: THE BEACH I BJERGENE

Douglas "Doug" Tompkins var en ivrig bjergbestigere, skiløbere, vandrere og kajakroere fra Californien - staten, som faktisk står for palmer, strand og Surfin 'USA. Som held ville have det så, Tompkins gjorde sine første iværksætter-trin som en butiksindehaveren til bjergbestigning udstyr beregnet på den nordlige strand i San Francisco. I 1966 voksede han sin lille butik og flyttede til Berkeley, hvor han medstifter med sin kone Susie, det bjergsport mærke The North Face. Selskabets navn betyder "The North Face", almindeligvis kendt som den mest krævende side af et bjerg og klatrere ens og frygtet. verdensberømt som inspiration til dagens TNF logo tjente silhuetten af ??Half Dome, en legendarisk bjerg til klatrere i Yosemite National Park.

NORTH FACE PRODUKTER: BEHOV STEDET FOR LUKSUS

Tompkins, som skabte i 60'erne også tøjmærke "Esprit" blev en pragmatiker, ikke tænkt på "tekniske gimmicks og gadgets" fabrikanter andre sportsudstyr, som han selv sagde. Han ønskede at skabe produkter, der er frem for alt: funktionel. Hans løfte: "Jeg tilbyder alle de bjergsport interesserede tilstrækkelige og praktisk tøj." Som folk flygtede mere og mere til de uberørte steder en stadig industrialiserede verden, Tompkins mødte derefter en nerve. Den udendørs overtøj såsom jakker, regn jakker, sweatshirts eller bukser nydt stor popularitet hurtigt. Syntetiske fibre verschiedenster typer hjulpet med udvikling og udvidelse af produktsortimentet høj kvalitet, blandt mellemtiden sko, telte, soveposer og rygsække.

Selvfølgelig var det også vigtigt at finde ny inspiration til udendørs artikler, og så var North Face (TNF) tidligt kendt for at sponsorere ekspeditioner til de mest afsidesliggende områder af verden, hvor virksomheden deltog også selv. Som The North Face sit slogan "Aldrig stoppe udforske" gjort sig alle de æresbevisninger og lanceret adskillige ekspeditioner. 1990 The North Face hold besteg K2 - med 8611 meter det næsthøjeste bjerg i verden. Her besluttede holdet til din brug af kunstig ilt. I 1998, et par dage, efterfulgt af kontinuerlig stigning til Great Sail Peaks på Baffin Island. Ud fra disse ekspeditioner er en sand samfund udviklet, og i dag The North Face afholder jævnligt arrangementer, hvor udendørs entusiaster kan opleve naturen på en særlig måde. For eksempel, Mountain Festival ved foden af ??et bjerg, eller i 2018 på Lavaredo Ultra Trail.

Den nyeste teknologi fra The North Face er også blevet skabt for at tilfredsstille et behov. De TNF atleter havde udendørsaktiviteter ønskede en jakke på deres forskelligartede, at du ikke altid nødt til at sætte på og tage af til at tilpasse sig vejrforholdene. The North Face har hørt lysten og implementeres. Begyndende i oktober 2019 mærket så før den nye TNF Future Light kollektion. Et materiale, der er både tyndere og lettere og mere åndbar end noget sammenligneligt på markedet. Også vandtæt og vindtæt det er, og dermed perfekt til alle udendørs eventyr. Se for dig selv ved The North Face Futurelight produkter og lære mere om teknologien.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1966

 • Grundlægger: Douglas Tompkins

 • Headquarters: Alameda (California), USA

 • Antal Medarbejdere: 70.000 (Vf Corporate)

 • Årsalg: 10 Mill. EUR (VF Corporate)

 • Websted: thenorthface.de

 • Sports: Outdoor, Fitness, Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL THE NORTH FACE

 • Bevaring: Med sin non-profit organisation "Tompkins Bevarelse" beskytter grundlægger Douglas Tompkins, en region i Chile, så stor som Schweiz (bæredygtighed).

 • Awards: The North Face vandt Outdoor Industry Award, bl.a. til skabelse af et ansvarligt Down (RDS), som sikrer velfærd fugle.

 • Teknologi: The North Face opfundet roman, banebrydende tekstil teknologi med ThermoBall® og Future Light.

NORD FACE MED KELLER SPORTS

En let softshell jakke til gåture langs søen i efteråret eller varm, vandtætte jakker, der beskytter dig på bjerget ved ekstreme vandreture eller skiløb fra det kolde - The North Face produkter giver alt den eftertragtede udendørs hjerte. Også for sin sofistikerede udendørs udstyr The North Face er kendt. En af de mest populære rejsetasker af mærket er den legendariske Base Camp Duffel. Den er kendetegnet ved høj holdbarhed, mange praktiske inderlommer og en behagelig carry-system. Den fås i forskellige størrelser, så du kan finde den rigtige taske til hver tur.

Hvor: Stagnation betyder regression. Sammen med Primaloft udviklet The North Face et alternativ til klassisk ned for at beskytte bæreren tør og varm som muligt. De termo-ball teknologi sikrer, at den varme, der genereres af kroppen i små airbags lagres og trænger ikke til ydersiden. Så du bor - i stil med "der er ikke dårligt vejr, kun dårlig beklædning - altid tørre på dine ekspeditioner og kan fokusere selv om det væsentlige: Discovering Fordi du har vejret under kontrol.!

NORD FACE UDSTYR TIL UDENDØRS

Basen hver udendørs eventyr selvfølgelig er fysisk kondition. Det er derfor, The North Face også i uddannelsen område, et bredt sortiment af tøj. Materialer af høj kvalitet direkte sved væk fra huden og sikrer en behagelig, tør fornemmelse. Komfortable nedskæringer give maksimal komfort. The Mountain Atletik kollektionen er specielt designet til at komme i form i længere ture. Endelig udendørs sport kræver en masse styrke og udholdenhed - uanset om klatring, vandring, mountain løb eller skiløb. The Mountain Atletik kollektion har alt hvad du behøver for intens træning: høj holdbarhed, fuld bevægelsesfrihed og fremragende fugt ledelse.

THE NORTH FACE - STYLES TIL SKILØB

Hvorvidt skibukser, skijakke, ned jakke eller fleece jakke: Takket være The North Face Opbevares ved Keller Sports du er også godt rustet til vintersport på pisterne. Ski jakker og skibukser har mange praktiske funktioner såsom et pulver nederdel, lommer til MP3-afspiller eller vandtætte Vandtætte lynlåse under armene. Materialer, såsom GORE-TEX® 2L skal eller HyVent ® Alpha laminat holdbare vandtæt beskyttelse. Hætte kan justeres optimalt i pasform og kan bæres med en hjelm på nogle modeller som NFZ ski jakke.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.