Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
2039

TIMBERLAND: DE FØRSTE VANDTÆTTE STØVLER

Sidney Swartz kunne bare give op, da han arbejdede i Abington Shoe Company, hvor hans far Nathan havde 1952 først erhvervede aktier i en ny støvler. Sig selv sin idé kom naturligt indlysende for sit publikum hun trak skepsis på kun første "til at producere en vandtæt læder støvler, syntes latterligt," siger Swartz siger. "Ingen troede, at selv give nogen mening ville resultere." Giv op, men var ude af spørgsmålet, Swartz fortsatte.

New England arbejdstagere bør endelig får de rigtige støvler til hårdt udendørs brug. Så han samlede de bedste materialer, der anvendes af høj kvalitet nubuck læder, bundet sål og overlæder - en unik metode i 1973 - og forseglet sømmene. 39 komponenter og 80 trin senere havde Swartz, hvad han ønskede: de berømte Timberland støvler, i dag kendt som den gule båd. De første vandtætte læderstøvler, som lige blev synonym, gjorde sit gennembrud succes, men at Sidney Swartz omdøbt selskabet til Timberland.

TIMBERLAND - UDENDØRS, LIVSSTIL & PIONERÅND

Udendørs og funktion var én ting, mode og livsstil den anden. Takket være sin elegante og tidløse design, den gule båd udviklet sig gennem årene til et ikon i mode og musik verden, ledsaget aktør på den røde løber og musikere på deres præstationer. Timberland opfandt athleisure trend og samtidig give tradition at pioner. Ikke kun funktionelt sæt af Gul båd standarder, anvendelse af logoer på sko var endnu ikke udbredt i 70'erne. I stedet for at placere det ligesom andre producenter diskret inde, Schwartz trykt den ikoniske dag Timberland logo synligt på ydersiden af ??sin støvle. Brand og sko skal opnå som endnu mere berygtet. En genistreg med virkning.

I dag har Timberland ikke sat mindre mål end at være på planeten for bæredygtig udendørs mærke. fodtøj og beklædning producenten ønsker ikke kun high-end produkter til at producere for turen til naturen, men sætter miljøet i fokus på samme tid. Ifølge fremtrædende bæredygtige produktions- mulige Timberlands fører to-do liste. Siden 2001 har virksomheden også plantet 8,7 millioner træer allerede og behandles mere end 233 mio plastflasker i hans sko. Genbrug til udendørs sport, som vil blive intensiveret i fremtiden: Tøj skal ske så hurtigt som muligt udelukkende økologisk bomuld og hver sko til et hundrede procent genanvendt, organisk eller vedvarende materialer. Derfor kan du bruge timberland støvler shop for mænd og kvinder med god samvittighed.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1952
 • Grundlægger: Nathan Swartz
 • Headquarters: Stratham, New Hampshire
 • Antal Medarbejdere: Mere End 5.500
 • Årsalg: mere end 1,5 milliarder euro
 • Websted: timberland.de
 • Sports: Outdoor

3 GODE BEGRUNDELSE TIL TIMBERLAND

 • Bevaring: Timberland støtter kraftigt grønnere og genplantning programmer.
 • Fairness: Timberland er opmærksom på rimelige arbejdsvilkår uden forskelsbehandling - selv med sine leverandører.
 • Awards: 2017 Timberland har været kåret som en af ??de mest etiske virksomheder i verden.

BÆREDYGTIGHED MØDER INNOVATION

Innovation og miljøbeskyttelse. Miljøbeskyttelse og innovation. Timberland en uadskillelig duo. Derfor gik og gå den nye udvikling og højteknologiske innovationer virksomheden aldrig på bekostning af miljøbeskyttelse. Dæmpning teknologier såsom Aerocore tillader aktiv energiudnyttelse, hvis du er ude i byen eller i bjergene.

Det Defender frastødende system har forsvarer sig mod pletter og snavs - og udseendet er aldrig på Timberland-produkter for kort. Derfor kan du finde på Keller Sports Timberland sko til virkelig enhver situation. Laid-back angreb på kolde dage? Timberland støvler, især de førnævnte 6-tommer båd i dag Gule Boots er dit valg. Der bør være mere afslappet? Den afslappede livsstil og sneaker modeller af Timberland giver det rigtige svar, er stilfulde i byen og praktisk til ture i skoven.

FAVORIT AF HIGH FASHION & POP KULTUR

at være alene Reserveret arbejdere Timberlands Gul båd ville aldrig har været berettiget. For meget stil, for meget individualitet. Den lave-okker kan kombineres så godt, at båden ledsaget fashionistas og reelle superstjerner af pop kultur i deres måder. I løbet af 1990'erne opdagede hiphop-kunstnere som Wu-Tang Clan og Jay-Z boot selv. Producer Timbaland selv opkaldt efter den ikoniske mærke. I dag størrelser iført af showbiz som Rihanna og Kanye West til 6-tommer båd og endda på catwalks i mode hovedstæder, er det nu lykkedes de tidligere arbejdernes støvler. Udendørs møder haute couture - smart ifølge markedsført Timberland sin spydspids. Okker hurtigt sort, grå eller endda pink - den rigtige farve, du har brug for din stilfulde udseende findes hurtigt. Så du bære en hånd gå en god mængde af udendørs Chique, på den anden side, du er godt rustet til ture til terrænet.

TIMBERLAND: MOD TIL AT SOCIALE ENGAGEMENT

Fra et bæredygtighed Timberland gør helhedsorienteret og føjer til miljøbeskyttelse tilføjet på toppen af ??det sociale engagement. Som en del af Path of Service-program, kan medarbejderne bruge 40 timers deres normale arbejdstid til velgørende formål hvert år. Her hjælper med vulkanisering af en skole eller assistent i en velfærd køkken, hvor plantning af kvarterets haver og skabe nye stier. Timberland opfordrer sine medarbejdere til stadighed at blive involveret socialt og at gøre noget godt for samfundet - personalet gøre god brug af denne mulighed. I 2015 ansatte gjort så en million timers samfundstjeneste.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.