Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
330

TOURNA GRIP - DEN BLÅ GREB AF DE ØVERSTE FAGFOLK

Hvem deltog i en professionel tennisturnering i de sidste fyrre år eller alternativt en fjernsynsudsendelse set, stadig kunne i det mindste finde en spiller, der havde pakket sit bat med blå greb. Denne lyseblå Overgrip blev udviklet af den amerikanske mærke Tourna Grip 1972 - og er siden blevet en væsentlig konstant i den internationale tennis kredsløb.

I de svedige hænder af top atleter Tourna Grip produkter til nogle af de største tenniskampe har været involveret nogensinde. En liste over spillere, der har udarbejdet deres klubber med det blå greb tape, lyder som en Hvem er hvem af de bedste tenninsstjernerne gennem tiderne. Boris Becker er en af ??dem, ligesom Andre Agassi, Andy Murray og især Pete Sampras, brugen af ??Tourna Grip produkter alle sine 14 Grand Slam-titler hentet.

TOURNA GRIP PRODUKT: ENORM SUGEEVNE AF SVED

Men hvorfor sætte alle disse top professionelle til dette en lyseblå greb? Svaret ligger i sin utrolige sugeevne af fugt. Tourna Grip absorberer sved, især i meget varmt vejr, bedre til end nogen anden greb om det stærkt konkurrenceprægede marked for tennis tilbehør. Her blev dens egenskaber opdaget ved en tilfældighed for sporten. Oprindeligt ønskede virksomhedens grundlægger Gene Niksich begyndelsen af ??1970'erne kun udvikle en billigere alternativ til læder tørrer år i staten Georgia for bilpleje.

I testfasen til sin særlige kombination af bomuld og syntetiske fibre viste en mærkelig ejendommelighed: Jo vådere det er, jo bedre den fastholdt overflader. Dette gjorde den ideel til brug på tennisbanen - især fordi på det tidspunkt de fleste atleter spillede selv med normale læder håndtag. Hans opdagelse kom på det rigtige tidspunkt, lige har lært som en tennis utrolig popularitet. Så familien Unik Sport at Tourna Grip blev produceret og er stadig drevet af de stiftende sønner Mike og Kevin Niksich, hurtigt udvikle sig til en af ??verdens førende Grips. En status, der fortsætter den dag i dag, og Keller Sport gør for Tourna Grip forhandler.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1972
 • Grundlægger: Gene Niksich
 • Headquarters: Alpharetta, USA
 • Antal Medarbejdere: K. A.
 • Årsalg: K. A.
 • Websted: uniquesports.us
 • Sports: Tennis

3 GODE BEGRUNDELSE TIL TOURNA GRIP

 • Teknologi: Takket være sine særlige stof tilbyde Tourna Grip produkter mere støtte, den vådere bliver det.
 • Faglige Input: Pete Sampras var i årevis galionsfigur af selskabet og er involveret i produktion.
 • Awards: 2019 Tourna Grip er blevet anerkendt af eksperter som den bedste greb på markedet.

GRIPS TOURNA GRIP I BUTIKKEN PÅ KELLER SPORT

Hos Keller Sport kan du finde Tourna Grip online - og i Tourna Grip Sale ofte ved særligt attraktive priser. For eksempel den blå klassiske Tourna Grip XL, som kan rumme op til 350 procent af sin oprindelige vægt i væske. Selvfølgelig tilbyder vi alle Tourna Grip produkter også i forskellige pakningsstørrelser i vores Tourna Grip butik. Hjernerne er alle meget elastisk og derfor kan vikles omkring pinden et par enkle trin. Afhængigt af hvor meget du sveder, bånd varer 20 til 30 timer igennem på banen.

For spillere, der ikke sveder helt så stærk, producenten tilbyder unikke Sport som et alternativt produkt Tourna Tac. Den "tac" del af navnet for "klistret" (klæbrig) bærer dette band faktisk fortjener. Det er så let at gribe, ketsjeren, at stort set ikke kan glide. Den sved er næppe værre end Tourna Grip. Og båndet er ikke "svampet", som sommetider sker med andre "tarvelig greb".

GRIP TIL CHAMPIONS - OVER 100 NUVÆRENDE FAGFOLK ANVENDER TOURNA GRIP

Til dato den bedst sælgende Tourna Grip Grip er verdensomspændende. I øjeblikket sværger mere end 100 professionelle på turné på Tourna Grip produkter, når det kommer til et fast greb. Herunder James Blake, John Isner, Vera Zvonareva, Richard Gasquet, Sam Querrey, Victoria Azarenka, David Ferrer, Kevin Anderson, Genie Bouchard, de Bryan brødre og mange flere. Som officiel leverandør Partner i Global Professional Tennis Coach Association (GPTCA), selskabet er også også godt repræsenteret på ungdomsplan.

TOURNA GRIP FIK LOV TIL AT TAGE PATENT PÅ SIN BLÅ FARVE

Af den måde: I begyndelsen af ??sin historie Tourna Grip Grips var ikke blå, men beige - gøre det ligner de andre rengøringsklude til biler. Kort tid derefter, Gene Niksich havde derefter ideen med den lyseblå. "I begyndelsen af ??1970'erne var der i tennis næsten udelukkende sorte læderremme. Af disse, vi ønskede at skille sig ud, hvilket naturligvis lettest via farve "gik, virksomhedens grundlægger minder. Ikke en dårlig idé, da det viste svageligt: ??1996 kunne være bestemt nuance selv patenteret virksomheden. Selv da eksemplarer blev solgt af "blå greb, gjorde ikke glider" om året over 50 millioner på verdensplan.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.