• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

TRIPLE2 - FORM OG FUNKTION, FORENET AF EN STI

The Trail. Højden. Den slidte skjorte til forkortet. Det overordnede koncept var, da Matthias Dreuw og et par venner inden 1994 var ved at komme til at kende hendes nye favorit spor. Et par lokale, de havde gjort opmærksom på en alpin eng nær Gardasøen, blød jord snor for enden gennem en lille skov. Prøvede. Elskede. Trail nummer 222 havde fundet nye tilhængere - samtidig identificeret en lille negativ detalje. For når det kommer til at udstyre formen Matthias Dreuw og kolleger af funktionen fulgte ikke uundgåelig. Begge forbinde omkranset for motorcyklister i 1994 på næsten umuligt.

Som en løsning, der forblev kun initiativ og tålmodighed. For nogle stadig tog det indtil Matthias Dreuw fællesskab præsenteret med sine venner sin egen personlige hyldest til naturen, cyklen og hans nye favorit spor. 2010 var det tid. Stil mødte funktion og dermed cykle verden var enestående udstyr. Med et klart budskab. Fordi den nye brand spændte buen direkte ind i år 1994 til Gardasøen. Triple2. Tre gange det andet spor nummer 222. kig på det sted, hvor det hele begyndte, serveret fra nu af som en rampe til ny ...

TRIPLE2 PRODUKTER: BÆREDYGTIG. FAIR.

Triple2 produkter er påvirket på den ene side fra byen. For urban stil shorts, skjorter og toppe af branden er nemlig som vil passe på sporet og ind i naturen - den anden, afgørende søjle for Triple2 salg. Efter alt, der ønsker at nyde naturen, bør også bruges til dem. Så Triple2 ser tingene og handler i overensstemmelse hermed. Branden bruger bæredygtige, genbrugsmaterialer til fornyelige råstoffer fra Europa og også holder linjerne kort. Derfor produktionen finder sted i den gamle kontinent Triple2 artikler.

I München, er logistikken koordineret i Italien farvet, lavet i Kroatien. Afgørende er ved siden af ??bæredygtig produktion retfærdig behandling af alle medarbejdere. Hertil kommer, selvfølgelig, den bedste kvalitet og den bedst mulige funktion. Hans karakteristiske designs skrædder Triple2 af kun de fineste, hvad materialet Bazaar har at tilbyde, der sikrer, at stil og funktion endelig mødes på sporet.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 2010
 • Grundlægger: Matthias Dreuw
 • Headquarters: München, Tyskland
 • Antal Medarbejdere: Omkring 10
 • Årsalg: K. A.
 • Websted: triple2.de
 • Sports: Cykel

3 GODE BEGRUNDELSE TIL TRIPLE2

 • Fairness: For at sikre rimelige arbejdsvilkår, Triple2 lavet helt i Europa.
 • Bevaring: Triple2 anvendelser genbrugsmaterialer såsom genanvendt for sine endeløse nylon fiskenet.
 • Design: Triple2 produkter er designet til at fungere både på cyklen og i byen.

MILJØVENLIGE CYKEL STILARTER I TRIPLE2 LAGER AF KELLER SPORTS

Merino er ikke kun naturligt, også de materielle tørrer hurtigt og forhindrer lugt. Optimal til turen op trail. Derfor Triple2 fremstiller sine Apparel dels udelukkende af Merino materiale og dekoreret deres skjorter til praktiske lommer til din smartphone, mesh indsatse og lynlåse. De cykel shorts er lavet af ild igen nogle gange i Schoeller denim, hvilket betyder for dig, til gengæld øget elasticitet og tak ecorepel® beskyttelse mod vand og snavs, herunder intens tanke til miljøet.

Blandt byens passende udformning af de shorts, tilbyder vi også som en forhandler Triple2 praktiske lommer og reflekterende elementer, der gør dig på cyklen, selv i tusmørke eller mørke synlige. PONTETORTO Tecnowool, Polygiene og Sympatex behandles også Triple2 i hans stil. Alt dette, Triple2 produkter online, du kan finde på Keller Sports. I vores butik, du vælger Triple2 der cyklen shirt til korte eller lange bukser; måske den matchende top og funktionelle undertøj, varme jakker og trøjer; selvfølgelig, for både kvinder og mænd.

TRIPLE2 PRODUKTER: PREMIUM PRODUKTER GENNEM ERFARING

Hensigten er klar. I den store udendørs, op til sporet. Triple2 poster bevare sin miljøbevidsthed i øjnene og støtte dig bedst på dine ture til højden, til downhill eller på udvidet rundtur. At grundlæggeren af ??selve branden kun sad på cyklen og først derefter ved hjælp af deres erfaring med at skræddersy Angrebet fandt varsel dig på hver tur. I overensstemmelse hermed en kort vej fra udvikling af sporet. Ifølge direkte Triple2 produkter er skræddersyet til dine cykel behov.

CYKEL TØJ FRA HAMP OG GENBRUGTE FISKENET

Recycled og miljøvenlige materialer spiller en afgørende rolle. For hver artikel, der finder vej ind i vores Triple2 butik. Derfor er ilden aktivt på udkig efter muligheder selv, samvittighedsfuldt håndtere ressourcerne og så kom op med hamp. Råmaterialet vokser hurtigt, er ideel til Beklædning produktionen og dermed fungerer som grundlaget for forskellige Triple2 produkter. For lys og elastisk, men stærkt materiale, ilden bruger også en nylon garn af genbrugte fiskenet.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.