• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

UNDER ARMOUR: KÆLDEREN IN THE WORLD

I begyndelsen, drømmen var: drømmen om at eje en virksomhed. Kevin Plank gik til sin undersøgelse konkluderede, gennem Europa, da han endelig ønskede at sætte i praksis sin vision. Kevin havde spillet college football og var utilfreds med tøj af hans team. Den konstante sveden i kraftig bomuld jersey, han havde træt af langsom. Noget nyt var nødvendig. Funktionelle skjorter lavet af letvægts, åndbart stof - syntetiske stretch fibre. Selv om hans ophold i Europa ville faktisk 60 dage bør omfatte, greb Kevin ved den halve tid hans ejendele og gik på vej tilbage til sit hjem, hvor han arbejdede i Washington DC, i kælderen i sin bedstemor i 1996, sports brand Under Armour (UA) stemplet fra jorden.

Med en indledende investering på 17.000 euro, som han havde gemt som blomst leverandør under sine studier. "Jeg havde ingen rigtige navn for det, jeg ikke har et logo, men jeg havde haft et klart koncept Indtil nu atleter en kortærmet T-shirt i sommeren og en langærmet vinter - .. Altid Cotton Jeg har selv gjort en masse sport ( Amerikansk fodbold) og altid irriteret mig om den dårlige komfort bomuld shirts. jeg var 22 år og troede, at sportens verden har brug for bedre T-shirts. den idé at se hans tøj som udstyr, var fra den anden mærker ignoreret. " erindrer Plank. "Som i enhver sportslig konkurrence afhænger sejr ofte med en brøkdel af et sekund. Hvis du kan få en lille fordel ved en funktionel skjorte, så gør du det. Vi startede med en t-shirt, og nu har vi et komplet sortiment af produkter i overensstemmelse vores motto: "Vi laver alle atleter bedre."

Hvor sikker er den selvbevidste grundlægger var hans sag, er en anekdote: Hver jul skrev Kevin grundlægger af den største amerikanske sportsudstyr producent Nike, Phil Knight, et kort med ordene: "Kære Mr. Knight, du ikke kender os, men du en dag vil høre fra os. " Han havde ret. Ifølge legenden Phil Knight får den dag i dag et sådant kort afsendt, selv om han nu formentlig har hørt fra Under Armour.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1948
 • Grundlægger: Kevin Plank
 • Headquarters: Baltimore (Maryland), USA
 • Antal Medarbejdere: Mere End 15.000
 • Årsalg: mere end 4 Mill. EUR
 • Websted: underarmour.de
 • Sports: Fitness, Løb

3 GODE BEGRUNDELSE TIL UNDER ARMOUR

 • Teknologi: Under Armour bruger højkvalitets syntetiske fibre til at holde tørt til tøj.
 • Design: Prangende, farverige designs afgive en redegørelse og skabe en høj anerkendelse værdi.
 • Til Hobby & Professionel Sport: Uanset din træning niveau - Under Armour tilbyder det rigtige produkt til hver belastningsintensitet.

UNDER ARMOUR TILBUD TIL BEDRE ATLETER

At Plank vandt med hans selskab på ingen tid relevans, skylder han især en film. "Any Given Sunday", som fortæller historien om en skrantende fodboldhold, løb i 1999 i USA - og viste atleterne i undertøj med den mindeværdige logo: UA. Havde Plank oprindeligt specialiseret sig i under-shirts He-Man salg En chauffør end af USA for at bringe dem til den mand, der Under Armour tilbyder nu en bred vifte af sportstøj fagfolk og amatører over hele verden i deres regelmæssig motion ledsaget.

Under mottoet "Vi laver alle atleter bedre," udstyrer UA motionister, løbere og tennisspillere med funktionelle produkter. Intet under, at ikke kun amatører, men også omfatter verdensklasse atleter på UA: Wimbledon mester Andy Murray løfter eksempel også til de produkter, som basketball superstjerne Stephen Curry. Top model Gisele Bundchen har haft selv fotograferet i UA, skuespiller Dwayne "The Rock" Johnson gjorde medio 2018 med sin kampagne "vil fund en måde" fornemmelse. Mange atleter, der enten kommer fra vanskelige krigszoner eller er fysisk svækket, deltog i den omfattende serie.

UDDANNELSE I SVED AF DIT ANSIGT

Du er en atlet, fra lidenskab og leder det rigtige tøj til din passion? Så er du på UA nøjagtigt til det rigtige sted. Med sko modeller som Under Armour hastighed har du en perfekt pasform til din træning i gymnastiksalen. På grund modernster materialer du fortælle det irriterende sved i kampen. Gym, asfalt, skov - uanset hvor dit hjem er sporty - Under Armour vil ikke lade dig ned. De skjorter holde dig i uddannelse køligt og tørt. Hud-stram, uden at begrænse dig i din bevægelsesfrihed.

De lette sko pude dine skridt, giver ventilation og give dig den bedst mulige stabilitet. Selvfølgelig, det brede produktsortiment Under Armour er også låner fritid, hvis du ønsker at slappe af fra hård træning, et casual look. Med en blanding af sporty og stilfuld, gør du også se ned på gaden godt UA. Find din perfekte outfit Under Armour online i Keller Sports butik!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.