• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

UVEX - EN FRANKISCHE SUCCESHISTORIE

Performance, effektivitet, nøjagtighed, sikkerhed - hvad enten på arbejdspladsen eller i sport. For over 90 år UVEX udvikler innovative teknologier i denne sammenhæng. Disse er designet til at beskytte folk i første omgang, men også forbedre atleter ved ekstra selvtillid. I mellemtiden UVEX har blomstret i en af ??verdens førende eksperter på området for beskyttelse og tilbyder også en stadig større vifte af produkter for atleter på.

Hjørnestenen i denne frankiske succeshistorie blev lagt i år 1926:e Philipp Vinter dengang grundlagde "Optisk Industri Institute Philipp M. Winter" og begyndte med beskyttelsesbriller foretage nogen typer. Men det endelige skete omdøbning brandet UVEX og den stigende fokus på sportssektoren kun gennem vinteren søn Rainer. Han overtog virksomheden i 1962, og de mærker fra kvaliteten funktion til solbriller "ultraviolet udelukket" udviklet.

BESKYTTE MENNESKER - PEOPLE PROTECT

I mellemtiden er familien styret i den tredje generation og kombinerer tre selskaber internationale under ét tag: det UVEX sikkerhedsgruppen, den UVEX sport gruppe (Uvex sport og Alpina) og Filtral gruppen (Filtral og Primetta). Ud over teknologisk avancerede ski og cykelhjelme, skibriller Stilfuld, kaldet neudeutsch Goggles og andre sportsanlæg briller for perfekt udsyn mens Cykling eller endda i et bymiljø, fortsætter UVEX også være dedikeret til arbejdssikkerhed.

Personlige værnemidler til jobbet - fra hjelmen til skoen sikkerhed - hvilket gør 60 procent af den samlede omsætning, selv broderparten af ??Fürth. Divisionerne Uvex sport og UVEX sikkerhed supplerer hinanden perfekt i forhold til produktudvikling. flyde fra begge områder indsigt i alle virksomhedens produkter frankiske én. Sport beskyttelsesbriller på ski beskyttelsesbriller, af cykelhjelme på ski hjelme - med UVEX du kører også derfor sikrere.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1926
 • Grundlægger: Philipp M. Winter
 • Headquarters: Fürth
 • Antal Medarbejdere: 2.700
 • Årsalg: omkring 400 millioner euro
 • Websted: uvex-sports.com
 • Sports: Vintersport, Cykel

3 GODE BEGRUNDELSE TIL UVEX

 • Teknologi: Udvikling af egne sikkerhedsstandarder lagde grunden til den succes, UVEX.
 • Faglige Input: UVEX opgraderet utallige fagfolk med udstyr og bruger deres ekspertise til yderligere innovation.
 • Fairness: UVEX hovedsageligt lavet i Tyskland - omkring 70 procent af de ansatte er ansat her.

FREMTIDEN I SIGTE

Hos Keller Sport, vi ikke kun sikre, at du, hvad enten sommer eller vinter, hvad enten indendørs eller udendørs kan øve din favoritsport elegant som muligt. Vi også gøre alt for din sikkerhed! Derfor er de sikkerhedsrelaterede produkter Uvex i vores butik et must. hjelme af sport briller med urban stil faktor på beskyttelsesbriller og, at cykelhjelme, hvor UVEX er allerede førende på markedet i Tyskland. Vi har alle UVEX i vores butik, hvilket øger din sikkerhed uden at kompromittere din komfort.

UVEX PRODUKTER KELLER SPORTS

I løbet af de årtier UVEX udvidet sin produktportefølje konstant og gjorde det igen og igen med banebrydende nyskabelser for opmærksomhed. Det være sig den Octo-system for den perfekte passer til en skihjelm eller UVEX Variotronic teknik, hvor de sportslige briller, vil takket være LCD-teknologi skifte til en knap, farvetone. UVEX er altid up to date. For skiløbere bærer briller, har virksomheden nu også specialiseret sig i ski hjelme med visir, således sætte en ny trend. Ikke kun Visirscheibe at takket være UVEX automatisk variomatic® belægning lysforhold justerer, her UVEX unikt kombinerer et elegant udseende med meget funktionelle egenskaber og en anatomisk pasform.

BEDRE OG VIND

Felix Neureuther, Geisenberger, Dominik Paris, Eric Frenzel og Vicky Rebenburg er blot nogle af de øverste atleter kaldes UVEX udstyre deres titel jagter. Desuden er sådanne vellykkede fagfolk, men også involveret i produktudvikling. For at teste Uvex produkter i grænseområdet og forbedre den i forbindelse med selskabets ingeniører. Klart at UVEX produceret til nogle sportsgrene såsom Slæde særlige præparater, som ikke er egnet til masserne. Kun navnene på dem, og det store antal af atleter, men at Uvex produkter velkendte, taler for sig selv. Så forsker og den traditionelle mærke arbejder nu på alle niveauer, således at amatører på vejen og skråninger er udstyret til de højeste sikkerhedsstandarder.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.