Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
2249

UYN - PÅLIDELIG INNOVATION TIL FAMILIE TRADITION

til ophold i baggrunden, blev til sidst overhalet. I årtier virksomheden trere opnået erfaring, overtog produktionen af ??tekstil-skalaen og distribution til andre sportsmærker. Man altid undersøgt det i henhold til sine egne højteknologiske løsninger. Pålidelig det var, til at innovere. Ligesom det er familien Redini prædikede, siden grundlæggelsen af ??virksomheden og gennemført. Det hele startede med produktion af sokker, gled senere i industrien for sportsudstyr og endelig bragt højteknologisk mode frem - så under et andet flag. Over. 2018 trere kom som det var ud af skyggen, bragte sit eget mærke af innovative højteknologiske funktionelle undertøj på markedet.

UYN gik på scenen. udstyret med et mandat til at fortsætte traditionen med sit moderselskab bestemt. Omkring 560 priser og test sejre har innovationer Trere introduceret i årtier. For det nu engang være i stand til at tage det fulde ansvar, er placeret på hovedkontoret i Italien er nu et stort forskningscenter med avanceret fabrikation og laboratorier. Dette vil til gengæld letter UYN at opfylde sit mandat. Pålidelig varme udstyr til at holde støt det af cyklen, det spor, Kør som muligt, til konsekvent at levere nye innovationer. I overensstemmelse med den familietradition.

UYN PRODUKTER: SCIENCE OPFYLDER HIGH PERFORMANCE

Slip din natur. Tre ord. Tre bogstaver. En destination. UYN emner, du ønsker at hjælpe dem til at flytte igen lidt opad under sport din bedste. For at det kan sjældent har den højeste ild funktionen erfaren komfort. Som grundlag for UYN produkter altid særlige naturlige fibre, der sammensætter branden under anvendelse modernster videnskabelige metoder i en tekstil kunstværker tjene. De garner tilpasser sig dine bevægelser, Nestle behageligt til overkroppen og omkring benene.

Komfort møder maksimere ydelsen. For at sikre UYN bringer eksperter fra modebranchen sammen med fagfolk fra tekstil og sport. Dette sikrer, at den funktionelle undertøj virkelig dækker alle aspekter. Samtidig bliver gennemført forskning. Nye materialer, nye fremstillingsmetoder. Så UYN kan endda tilbyde Kashmir med Primaloft Garn i UYN artikler forhandler for vinteren 19/20. Målet er altid førsteklasses produkter, det bedst mulige udstyr til dine ture til bjergene, på sporet, med din cykel.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 2018
 • Grundlægger: Trere (parent gruppe)
 • Headquarters: Asola, Italien
 • Antal Medarbejdere: 750 (Parent Gruppe Trere)
 • Årsalg: omkring 66 millioner euro (moderselskabet trere)
 • Websted: uynsports.com/
 • Sports: Vintersport, Outdoor, Løb

3 GODE BEGRUNDELSE TIL UYN

 • Teknologi: UYN bruger Trerés ejer klimatiske vindtunnel til at teste nye produkter under ekstreme forhold.
 • Bevaring: UYN produkter bærer STEP certificering for bæredygtig produktion og arbejdsvilkår.
 • Til Hobby & Professionel Sport: UYN opgraderet nogle af de bedste ski hold på planeten og amatør atleter med funktionel undertøj.

UYN AT KELLER SPORTS

Mød funktionelle undertøj har brug for flere anmodninger på samme tid. Svejses til at absorbere fugt ledes derved til ydersiden, regulere kropstemperaturen. Funktion, men ikke afgøre alene. til skjorter og strømpebukser skal også have det godt. Lige der er der, hvor UYN. De innovative garner af det italienske mærke kombinere alle disse aspekter, handle desuden antibakterielle og undgå friktion. Pinnacle behandlet. Supreme disciplin mestrer - og på Keller Sport som UYN forhandler du får de bedste produkter fra UYN online. Her er funktionen skjorte, der funktionstasterne bukser og sokker. Selvfølgelig altid i en subtil, men alligevel karakteristisk design af branden - i UYN salg også til meget attraktive priser.

HØJESTE CONFIDENCE FRA TOPPEN AF ??SKIWELT

Banebrydende innovation vil ikke forblive uopdaget. Ifølge hurtigt fandt også UYN produkter et fast sted i den professionelle sport verden. Kun siden 2018 på markedet, ilden allerede opgraderet fra de nationale ski hold af Frankrig, Italien, Slovenien, Norge og Østrig. Det tyske hold er, og den schweiziske skiløb legenden Didier Cuche annoncerer succesfuld brand ambassadør. Hver nation savnet UYN det et karakteristisk design, men ingen rester udelukkende med vintersport. Selv under træning, på cykel eller til fods du kan dække UYNs ydeevne understøtter funktionelle dele.

INDTIL ALLE SET EFTER DEALER UYN

Videnskab og forskning spiller en afgørende rolle i udviklingen af ??tekstiler og stykker for UYN salg. dog lidt plads får chancen. Så UYN afprøves nye produkter i sin egen Trerés klimatisk vindtunnel simulerer ekstreme forhold, temperaturer på +45 eller -30 ° C og fugtighed, hvor selv Sydøstasien ville bue anerkendende kollektivt. Også trodset snestorme UYN artikler, før de selv mener om at gå videre med deres måde at forhandlerne. Så du kan gå ud fra, at din UYN funktion shirt er at komme igennem virkelig ingen ændring i vejret fra konceptet.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.