Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
1728

VÖLKL: AF BEDSTEFAR SLÆDE MED HENBLIK SKI BARNEBARN

Da Georg Völkl i Straubing slutningen af ??det 19. århundrede grundlagde sit eget firma, havde bjerge og skråninger ikke en prioritet for ham. Han etablerede vogne. For nu. Thi Franz udvidet porteføljen med både og slæder - og lagde fundamentet i 1923 endelig at blive en af ??verdens førende vintersport virksomheder. Under navnet "Vostra" Völkl nu også dedikeret ski, huskede det på sine principper. Håndværk og sans for detaljer havde endelig formet Völkl siden dens begyndelse.

Nu havde brug for var en person, der førte alle succes i fremtiden. Så overtog i 1952, den tredje generation. Franz Völkl Junior moderniseret virksomheden. Han var som ski produktions- nyeste tekniske standarder, giver næring innovation virksomheden skrider støt. Völkl ikke bare deltage, Völkl ønskede at dominere - og det lykkedes den bayerske ski producent i den følgende periode.

VÖLKL: ZEBRA SKI, MOCK OG WORLD CUP SUCCES

Konkurrencen havde oprindeligt en smule rystede, da Volkl 1967 præsenterede sin nyeste idé. Fra den traditionelle indfødte design tilgang sort og hvid stribet ski var pludselig blevet der stod klart fra liften masse. Völkl havde bragt hans nu legendariske zebra mønstre på markedet, og dermed sikrede den udelte opmærksomhed. Konkurrencen hånede i første omgang, men købte kundekreds.

Og når ilden et par år senere gik ind i FIS World Cup, de udløste den endelige innovation af deres ansatte. Völkl ikke kun etableret sig, de helt skabt benchmarks og opnået succes til succes. Frank Wörndl, Katja Seizinger, Martina Ertl, Hilde Gerg - de fejrede alle deres enorme succes med den store V og de rigtige materialer i ski. Völkl havde fuldt opdaget bjergsport for sig selv og aldrig lade ham gå igen - uden at glemme rødderne af branden: Først åbnede i 1999 Völkl sin nye fabrik. Ikke i Asien. Ikke i USA. I Straubing. Der Idéer ski er produceret i en moderne produktion i verden ved innovativ i dag.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1884
 • Grundlægger: Georg Völkl
 • Headquarters: Baar (Schweiz)
 • Antal Medarbejdere: Mere End 400
 • Årsalg: omkring 44 millioner euro
 • Websted: voelkl.com
 • Sports: Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL VÖLKL

 • Egen Produktion: Völkl fremstiller sine produkter på egen fabrik i den bayerske Straubing.
 • Bevaring: Völkl stort set på genbrugsmaterialer - selv ved kanter og belægninger på ski.
 • Awards: Regelmæssigt får Völkl produkter priser - 2019 var som ski "Deacon 84" ISPO Award.

VÖLKL AT KELLER SPORTS

Völkl gør i årtier med sin Alpint, frie og Touring ski og de nødvendige tilbehør såsom ski poser og skind sensation. centralt for Völkl og bæredygtig udvikling tæller rocker design. Oprindeligt designet til dyb sne, ilden gik glip af konceptet som en af ??de første virksomheder nogensinde og dets andre ski linjer. Takket være en negativ forspænding, den effektive kant længde udvides, så ved hurtig kurvekørsel.

Fremdriften er lettere, uden for pisterne er blevet karakteriseret mere løft og ski er mere manøvredygtig. Desuden nyskabelser som UVO, den første frit roterende 360 ??° dæmpning for skiene, de uønskede vibrationer reduceres væsentligt. Så dine skiløjper roligere og du har mere kontrol, mere præcis swing. Din Völkl ski Völkl Du får i butikken KELLER SPORTS. Men ikke kun. At udstyre dig med KELLER SPORTS ski og boot poser af Tysklands største Skibrand - og har til din næste skitur også Völkl ski skind i området.

KVALITET TEST I VM OG FREESKI CIRCUS

Selv slalom verdensmester Frank Wörndl betroede sin tid på Völkl og i dag hente top ski racere som Stefano Gross podiet med den innovative ski fra Straubing. Den alpine World Cup med nogle af de bedste og hurtigste atleter i verden er én ting. Samtidig Völkl freeskiing føler ved traditionen begået. Således har virksomheden produceret i begyndelsen af ??1990'erne, de første brede ski specielt designet til dyb sne og arbejder i øjeblikket sammen med freeskiers som Fabio Studer, Paddy Graham og Sam Smoothy.

Og som altid, når topatleter deler deres indtryk og ekspertise, og du trækker hurtigt gavn af det. Takket være samarbejdet med sådanne topatleter du kan finde både hurtige nedkørsler, samt for afslappet ture uforberedt Bergwelten den rigtige ski. Ski at minimere indsats og overføres via deres egen loyalitet systemer (markører) magten effektivt i sneen. Hertil kommer, Völkl har særlige børns ski i porteføljen, at også små racers deres første - letter gynger - og sekund.

VÖLKL: MINDRE VÆGT OG KRAFT

At Völkl byggede et af de mest moderne produktionsanlæg i verden i Straubing er ikke et mål i sig selv. Ilden arbejder utrætteligt på deres produkter og materialer. Løn er meget teknisk udvikling som 3D.Glass. I modsætning til traditionelle glaskonstruktionsmetoder foldes stofflagene flere gange, især tredimensionelt. Dette øger kantgrebet, skien forbliver mere stabil og løber simpelthen bedre.

V.WERKS-teknologien reducerer vægten takket være højteknologiske materialer som kulstof eller titan, men øger samtidig skiens ydelse. Titanal-rammen tillader således mere stabilitet og dæmpning over hele skiens længde. Alle disse højteknologiske innovationer hos Völkl er baseret på forudsætningen om at reducere skiløberes indsats og således muliggøre længere skiture for alle - og derfor producerer mærket nu også sin specielle lette konstruktion i serie.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.