Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
2166

WAHOO PRODUKTER: TOPPRÆSTATIONER MØDE PÅ INNOVATIVE TEKNOLOGIER

I flere år "bærbare elektronik", den unge virksomhed Wahoo udviklet som pulsmålere samt særlige GPS cykelcomputere, cykel sensorer og træningsudstyr indendørs cykel. Grundlægger Chip Hawkins havde et selskab i tankerne, der opererer i krydsfeltet mellem sport og teknologi. Og han var så stor en succes: Wahoo produkter er nu solgt i mere end 50 lande verden over. Antallet af medarbejdere er mere end fordoblet i løbet af få år. 2018, den berømte amerikanske investor Norwest Equity Partners (NEP) tiltrådte i Wahoo, align endnu mere global til virksomheden. "Succesen af ??brandet er stadig i begyndelsen," siger NEP direktør Mark Thom.

BY WAHOO TICKR NUVÆRENDE RESULTATER REKORDHØJT NIVEAU

Den grundlæggende idé med Wahoo er lige så enkel og genial: Alle produkter i selskabet fra Atlanta kan være via Bluetooth og ANT + dual-band-teknologi med din smartphone af atleten evaluere forbinde og derefter gennem forskellige apps. Hver enkelt enhed kan i dette tilfælde i en omfattende, tværbundet træningsmiljø både for dedikerede sportsentusiaster, samt integrere for professionelle sportsfolk. Wahoo lægger særlig vægt på en klar og intuitiv betjening. Med pulsmåleren tickr atleter kan for eksempel nemt og præcist fange deres bevægelser og deres intensitet.

Den aktuelle ydelse er altid kortlægges ved og kan nemt give til andre smartphones, såsom indretningen af ??coach overførsel. Ud over de afsluttede uddannelse kilometer, de indsamlede oplysninger omfatter puls og forbrændte kalorier i forskellige stress-situationer. Data fra de Wahoo produkter falder i næsten alle populære fitness-apps, herunder Nike Running, Runkeeper, Strava og MapMyFitness evaluere. Derudover kan brugerne også forbinde deres Apple Watch direkte at registrere puls, for eksempel via Apple App træning.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 2010
 • Grundlægger: chip Hawkins
 • Headquarters: Atlanta, USA
 • Antal Medarbejdere: Over 100
 • Årsalg: 75 millioner dollars
 • Websted: wahoofitness.com
 • Sports: Cykel

3 GODE BEGRUNDELSE TIL WAHOO

 • Teknologi: Med pulsmåleren tickr atleter kan fange deres bevægelser og deres intensitet.
 • Faglige Input: De racing teams Bora-Hansgrohe, Team Katusha Ineos eller Alpecin tillid i Wahoo enheder.
 • Til Hobby & Professionel Sport: Hver Wahoo enhed kan integreres i et uddannelsesmiljø til rekreative atleter og professionelle.

DE WAHOO STORE I KÆLDEREN SPORTS

Ud over de tickr pulsmålere og andre innovative Wahoo produkter, vi tilbyder dig i Wahoo Opbevares ved Keller Sport og GPS cykelcomputer elemnt Roam. Dette præsenterede Wahoo begynder i 2019 som en tredje cykel computer mærke. Amerikanerne byggede det første gang en 2,7 tommer farveskærm og omfattende Smart navigationsfunktioner i en cykel-terminal med en batterilevetid på op til 17 timer. Med elemnt tillader Roam Wahoo sine brugere især Grus ture.

"Flere og flere cyklister nu bruge deres cykel til at flytte til mindre-rejste veje eller nye veje, stier og stier til at udforske præcist, hvorfor vi udviklet Roam -. En cykel computer, der opfylder de atletiske krav fra det internationale cykel samfund og videre øget krav til cyklister i form af navigation opfyldt, "siger chip Hawkins, grundlægger og CEO for Wahoo. Den nye smarte navigation funktioner som "Back On Track", "Rute til Start" eller "Retrace rute" vejlede føreren tilbage til den planlagte rute, når ud af kurs, beregne en ny rute, eller hjælp så hurtigt som muligt på hjemmet kommer.

TOUR DE FRANCE VÆDDELØBSSTALDE TILLID TIL WAHOO CYKELCOMPUTER

Disse funktioner er allerede brugt af mange professionelle cykelryttere. De racing teams Bora-Hansgrohe, Team Katusha Ineos eller Alpecin - alle Tour de France deltagere - brug Wahoo udstyr til deres atleter. "Wahoo producerer den bedste kvalitet cykel computer markedet. Konfiguration og brug af elemnt enheder er meget enkel. Du har et smukt design, en aerodynamisk form og en over gennemsnittet batteriets levetid. Vores chauffører og trænere har for første gang i vores træningslejr på Mallorca brugt og alle blev straks meget begejstrede for det, "siger José Azevedo, general manager for holdet Katusha Alpecin. Selvfølgelig, oplevelsen af ??strømmen af ??fagfolk i udviklingen af ??nye, innovative produkter med en Wahoo. Dette land før eller senere i vores Wahoo butik og er i Wahoo Sale ofte har til attraktive priser.

BERÜHMTESTER "WAHOOLIGAN": IRONMAN CHAMPION JAN FRODENO

Selv går et skridt videre i januar Frodeno. De tre-tiden Ironman mester er den officielle brand ambassadør for virksomheden - en "Wahooligan" som indflydelsesrige medlemmer af samfundet kaldes Wahoo. Frodeno fortrolig med både pulsmåler og GPS cykelcomputer og den indendørs cykel øvelse maskine. "Ved Wahoo artikel har jeg været i stand til at overvåge min træning mere effektiv og for at gøre," siger Frodeno. En mulighed, der er ikke kun top triathleter åbne tak Wahoo, men atleter i alle aldre og evne niveau.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.