Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
335

WILSON'S OPRINDELSE I SLAGTERIER CHICAGO

Wilson har sin oprindelse i slagterierne i Chicago i begyndelsen af ??det 20. århundrede. I 1914 Meat Processing Group Sulzberger & Søns grundlagde et datterselskab, der opererede under navnet "Ashland Manufacturing Company". Den bør udvikle sig fra de resulterende indmad rentable forretningsmodeller. Dette hidrører fra tyre tarme, for eksempel, rengøringsmidler, kirurgiske suturer, strygere til musikinstrumenter - og også dem, for tennisketsjere. Det var oprindelsen af ??de sportsgrene afdeling af virksomheden. Men hendes kometagtige begyndte kun et år senere, da en vis Thomas E. Wilson overtog virksomheden og gav det sit navn.

I de følgende år udviklede revolutionerende Wilson baseball handsker og den første læder fodbold med luftventil. Den største kommercielle gennembrud kom med den golfudstyr fra Wilson. Så alene Wilson fabrikken produceres i Humbolt, Tennessee, 45.000 golfbolde om dagen i deres bryllupper. Siden 1989 Wilson hører nu til det finske selskab Amer Sports, er blandt de andre berømte sports mærker som Salomon, Atomic eller Arcteryx.

WILSON STORE: KUNDER FRA MERE END 100 LANDE

I dag er Wilson er verdens førende producent af kugle sportsudstyr. 1.600 mennesker er ansat i virksomheden. Kunder i over 100 lande er afhængige af den ekspertise, det amerikanske selskab. Wilson er specielt dedikeret til sport i tennis, golf, fodbold, badminton, basketball og baseball. Men også inden for fodbold, squash og volleyball blandet amerikanske sportsudstyr producenten. ikke kun fremstilles ketsjere og bolde til amatør og professionelle spillere, men også af høj kvalitet tilbehør.

Blandt dem er, for eksempel, sportstasker, tennis strygere, greb og endda tøj og sko til forskellige sportsgrene som tennis. Til dato er Wilson betragtes som en pioner for nye og meget innovative teknologier: Så man i 2016 udviklede verdens første netværksbaserede basketball, der kan gøre levende i løbet af et spil allerede statistik og analyse.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1913
 • Grundlægger: Thomas E. Wilson
 • Headquarters: Chicago, USA
 • Antal Medarbejdere: 1600
 • Årsalg: 930 millioner dollars (2010)
 • Websted: wilson.com
 • Sports: Tennis

3 GODE BEGRUNDELSE TIL WILSON

 • Faglige Input: Wilson Signature Bat udviklet med Roger Federer og Serena Williams.
 • Teknologi: Wilson udviklet verdens første netværksbaserede basketball, kan gøre live statistik.
 • Til Hobby & Professionel Sport: Fra begyndere til Centre Court pro Wilson har alle de relevante klub på tilbud.

WILSON ONLINE AT KELLER SPORTS

KELLER SPORTS vi fokus på hele produktet spektret af Wilson tennis sport: fra klubber, til tasker og bolde, til tilbehør, sko og tøj. En velkendt klassiker er tennissko serien "Rush", nyeste højdepunkt er den nuværende Wilson Clash 100-flagermus, bag hvilken tre års udviklingsarbejde. Målet var at udvikle en revolutionerende ketsjer fleksibel og er også mere stabil end det var nogensinde en tennisketsjer. Takket være specielt udviklet kulstof kortlægning og den specielle rammekonstruktion har opnået dette mål Wilson: Clash 100 er en meget effektiv ydeevne ketsjer med maksimal fleksibilitet uden at gå på kompromis med stabiliteten.

Passer til Wilson tilbyder sine fashionable "konkurrence" -shirts med avanceret teknologi i materialer forarbejdning, og problemfri design for maksimal komfort. Her til en mesh ventilation for fremragende åndbarhed, der holder din krop selv under langvarig soleksponering sikrer optimal temperatur. Wilson salg Keller Sport, fastslås det din nye favorit klubber og mange andre Wilson tilbud.

WILSON TILBUD: TENNIS, FODBOLD, BOLDSPIL

Med så meget innovation, er det ikke overraskende, at Wilson har arbejdet sammen i mange årtier med top atleter fra sportsgrene i basketball, golf, baseball, fodbold og tennis. Michael Jordan, måske den bedste basketballspiller gennem tiderne, udviklet i samarbejde med Wilson en bold, der var så vellykket, at han solgte omkring 14 år i træk over en million gange om året. Det amerikanske selskab giver også hver sæson siden 1941 den officielle NFL fodbold. Og selvfølgelig, Wilson kan ikke ignoreres på Center Court i verden: for eksempel bragte Roger Federer eller Serena Williams dens mange Grand Slam-titler og poster, som en stor opretstående W er udelukkende trykt med flagermus.

WILSON PRODUKTER - DEN MEST BERØMTE VOLLEYBALL WORLD

De mange samarbejder med verdens mærker fra sports scene har tjent en høj profil Wilson, som genlød til Hollywood. Så i filmen "Cast Away" i 2000 overfor Tom Hanks også et Wilson produkt spiller en stor rolle. strandet på en øde ø, en byge af det amerikanske selskab, Tom Hanks en ansigtsmaling, en tavs ven af ??hovedpersonen - og hjælp den strandede på de ensomme år på øen tid. Filmen Start Wilson bragt en tro kopi på markedet, hvilket er en bestseller i dag.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.