Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
1546

X-BIONIC: BEGYNDELSEN VAR STRØMPEN

Det hele starter i 1996, da Bodo Lambertz med Marco Redini sandt, lederen af ??en lille italiensk sokker producent. Redini beskylder ham hans lidelse til dumping priser på konkurrenter, og beder om hjælp Lambertz. , Aktiv i sin egenskab af en konsulent, til sidst accepterer at også understøtte Lambertz Redini. Men ikke "blot" reklamekampagne med. I stedet grundlægger han virksomheden X-Technology Swiss Research & Development AG i 1997 og udviklet med en helt ny Redini sok: de første X-Socks er født. Med udgangspunkt i denne første funktionelle sokker - noget var hidtil ukendt i sports markedet - virksomheden er i hastig vækst.

det omfattende udvalg i rækkefølgen, vil produkterne altid være innovative ved at skabe de mærke X-Socks og X-Bionic. Udover sokker vil blive tilføjet funktionel tøj til andre dele af kroppen - Tights, Base Layer, T-shirts, komprimering beklædningsgenstande. I mellemtiden, levering af X-Bionic indeholder nogle 300 produkter. det er i fokus altid fugten og dermed ledelsen temperatur, hvilket vil gøre det muligt for atlet at forbedre sine præstationer.

X-BIONIC TILBUD: DA VINCI AF FUNKTIONELLE TØJ

Innovation, forskning og udvikling spil fra starten, den første violin i schweiziske selskaber. Omkring 40 millioner euro er blevet investeret i sin historie, for at gøre klar til markedet for nye teknologier X-Bionic. 788 patenter er på kreditsiden verden. "Fra et teknologisk perspektiv, vores brand er mere i luftfartsindustrien hjemme og i verden af ??sportstøj," siger X-Bionic rammende beskriver sig selv. Arten og bionik, naturens fænomener, der er overført til den teknik, er altid ideer til nye udviklinger. Denne stadig mere populære tilgang resulterer ofte i en utraditionel implementering. For eksempel 3D Bionic Sphere system, centrale teknologi i X-Bionic. Den er designet til at holde kropstemperaturen af ??atleten altid ved 37 grader Celsius og så stærkt som muligt.

Kunsten bag det: Når læsset og sved er kun udgivet så meget sved som nødvendigt til det fri, så der altid forbliver en kølende film af fugt på huden. En helt tør hud bør udtrykkeligt undgås under belastning. I perioder med hvile imidlertid kølefunktionen er afbrudte og særlige luftkamre i vævet tilvejebringe en isolerende virkning. Disse og andre avancerede teknologier har X-Bionic etableret i årenes løb i toppen af ??industrien for sportsudstyr, selvom grundlægger Bodo Lambertz er nu kun aktiv i virksomheden. Tidlig 2019 blev det kendt, at han solgte sit firma og nye projekter sving.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1997
 • Grundlægger: Prof. Bodo W. Lambertz
 • Headquarters: Wollerau (Schweiz)
 • Antal Medarbejdere: 30 (I Schweiz); Plus Omkring 1000 (I Italien Og Portugal)
 • Årsalg: omkring 100 millioner euro
 • Websted: x-bionic.com
 • Sports: Outdoor, Vintersport, Cykel, Tennis, Løb

3 GODE BEGRUNDELSE TIL X-BIONIC

 • Teknologi: I en enkelt X-Bionic beklædningsgenstand pleje op til 12 patenter for optimal ydeevne.
 • Egen Produktion: X-Bionic udvikler, designer og producerer sine samlinger helt i Europa.
 • Awards: X-Bionic har allerede modtaget over 400 internationale priser for innovation og kvalitet.

X-BIONIC SALG I KELLER SPORTS BRAND SHOP

X-Bionic har sat sig det mål at optimere ydeevnen af ??atleter - og ikke begrænser sig til en sport. Derfor, i X-Bionic Shop på Keller Sport kan du finde alsidige og høj kvalitet forarbejdet funktionelle undertøj og sportstøj til sport løb, cykling og tennis, samt for vintersport og udendørs område. Specifikt sports sokker, strømpebukser, bundlag, lang undertøj og jakker som du kan finde i X-Bionic salg er. De steder for X-Bionic-produkter? Skråninger, stier, asfalt, Halle - og alle andre steder kan du gøre sport.

X-BIONIC ONLINE: MADE IN EUROPE

X-Bionic har altid stået for bedste kvalitet og enorm innovation. For at bruge denne garanti konstant, virksomheden er afhængig af korte produktionsserier ruter. Dette er især i produktudviklingen en afgørende fordel, siger en del af virksomhederne. Kun logisk, at den komplette samling af X-Bionic i Europa udviklet og produceret. Og selskabet nu går endnu videre til ydeevne grænserne for atleter at skrue op: I 2018 X-Bionic Future Factory i det nordlige Italien begyndte sit arbejde. Her X-Bionic individuelt program tilpasset og skræddersyet funktionel beklædning til professionelle og selvfølgelig ambitiøse amatører er produceret i rammen. Klart, at viden fra dette unikke program vil også ligge til grund for udviklingen af ??nye produkter.

X-BIONIC STORE - PUT FULD ANVENDELSE

Fagfolk fra forskellige discipliner stole på engineering af det schweiziske selskab siden dens oprettelse. Blandt andet sker: den schweiziske nationale ski hold. Men den tidligere Ironman Europa Champion Timo Bracht - som stadig er direkte involveret i produktudvikling og betydeligt deltaget i udviklingen af ??X-Bionic Individual. Fagfolk og ambitiøse amatører kan helt skræddersyes til dem individualiseret sportstøj, så får mere ud af dig selv nu på det schweiziske funktionelle producent tøj. være i samarbejde med luksus sportsvogn maker Lamborghini og motorcykel kult mærke Harley Davidson sælger X-Bionic også funktionelle kollektioner slå godt Motorsport hjerte.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.