Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

  • 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
773

Stol på vores rådgivning i outdoor shop omkring fodtøj, tøj og udstyr ? Keller sports vil hjælpe dig indenfor alle aspekter

Uanset om solen skinner eller skyerne er kraftfulde, så er sande sportsfolk altid udendørs i al slags vejr. Hvis du bærer det rette outdoor udstyr så kan næsten alle vejrrelaterede hindringer overvindes. Hos Keller Sports ser vi os selv som en outdoor shop med en integreret rådgivningstilgang. Derudover tilbyder vi dig gode priser, og hjælper dig med at vælge det perfekte udstyr. Vi lagerfører sko samt multi-funktionelt tøj og udstyr i vores stadigt voksende sortiment. Er du nybegynder, eller ikke rigtig sikker på hvad du har brug for? Intet problem, med vores gratis live chat kan vi komme i kontakt med dig. Her kan kvalificerede eksperter hjælpe dig med alle relaterede spørgsmål omkring outdoor. Vi ønsker at være i stand til at tilbyde dig rådgivning og støtte.

Vælg outdoor produkter som passer til dine behov

Tendensen i outdoor sport har nået alle hjørner af samfundet, men du vil ikke altid finde noget egnet. Med vores outdoor shop, tilbyder vi dig det helt nøjagtige udvalg af outdoor mærker som du har brug for. Derfor har vi udviklet Keller Sports "Product Matching Engine" (KSPME). Som du kan se ved opførelsen af den venstre side af vores hjemmeside, vil du nemt blive ledet skridt for skridt til det rigtige produkt. Leder du efter en multifunktionel, vandtæt og åndbar jakke til alle dine outdoor aktiviteter? Intet problem, med "Vezia Triclimate" fra The North Face for eksempel kan du kombinere fordelene ved en varm fastholdt fleecejakke, samt den aktive transport af fugt gennem det ydre lag. Ideel til sæsoner med temmelig grå og våde dage.

Opdag glæden ved outdoor ? vores eksperter vil give dig tips og tricks omkring outdoor

Vi ville ikke være Keller Sport hvis du ikke blev informeret af os omkring den seneste udvikling og nyskabelser i produkterne. Takket være vores ekspertdatabase har vi etableret et udbud af erfaring fra gennemprøvede højtydende atleter i løb og fitness. De produkter fra vores outdoor butik er testet af vores mandlige og kvindelige eksperter i alle aldre. De vil samle op på alt. Du vil være i stand til at medtage deres mening og begrundet konklusion når du foretager dit valg.

Outdoor er sjovt og udfordrende ? opdag det omfattende sortiment af multisportssko hos Keller Sports

Har hver sportsgren deres eget fodtøj i forskellige størrelser og altid med en ny justeringsperiode? Ikke med os, fordi vi tilbyder dig "Terrex Swift R GTX" multisportssko fra Adidas, som er egnet til enhver lejlighed. Gummi ydersålen er kendetegnet ved sin fleksibilitet og greb til både tørre og våde overflader. Den patenterede "ADIPRENE" forbedrer din skridt og garanterer et sikkert løb selv på ujævne overflader. Du vil måske ønske at klæde dig sporty og stilfuldt i din fritid? Intet problem, fordi med Jack Wolfskin "Scrambler" tilbyder vi dig en holdbar og udjævnet multisportssko. Det er en ægte all-rounder til både outdoor aktiviteter og rejser.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.