• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

 

Vil du kombinere træning med mode? ? Dette er netop muligt med outdoor tøj, med høj kvalitet for kvinder, hos Keller Sports

Som en atlet ønsker man at se godt ud i enhver situation, uanset om det er i træning, det næste etapeløb, din næste træningssession eller når du køler ned. Hos Keller Sport forstår vi at med vores rådgivnings tilgang ? er vi er kun glade, når du er glad. Et hurtigt kig på vores samling viser, at outdoor tøj til kvinder ikke kun behøver at være multifunktionelt, men også sporty, moderne og trendy. Du kan også finde outdoor sko såsom Adidas "AX2 GTX" multi-sport sko. Tak til "ADIPRENE" teknologi der stammer på fødderne er reduceret, hvilket sikrer stabilitet i hælen og dermed øger komforten. De fås i grå eller sort, så du stadig ser godt når du bære dem i hverdagen. Tag et kig gennem vores udvalg af kvinders overtøj.

 

Vi tilbyder dig det du har brug for ? Keller Sports Produkt Søgemaskine

Uanset om du er nybegynder i outdoor sport eller har gjort det i årevis, så har vi hvad du har brug for og vi tilbyder rådgivning og andet information. Tak til vores in-house udvikling kaldet KSPME vil du være i stand til at sortere gennem vores produktudvalg og finde det outdoor tøj til kvinder du har brug for. Har du spørgsmål om størrelser, kombinationen af produkter eller andet? Så kan vores sportsrådgivere give dig råd på telefonen eller via vores live chat. Hvis du placerer en ordre før kl. 16, vil dit produkt blive afsendt samme dag.

 

Bliv klar til de kolde måneder

Højkvalitets outdoor tøj til kvinder bevarer sin funktion, selv under de mest ekstreme forhold. Intet påvirker din kondition eller muskelbygning mere end det kolde gennemtrængende tøj, hvilket kan risikere succesen i din træning. Du kan vælge og læse om alle de store produkter såsom Falke "TK 2 korte Cool" vandresokker. De er lavet af Merino uld, og med disse vandresokker sikrer du at fugten tørrer hurtigt takket være de indbyggede "Coolmax" fibre. Dette element sikrer at komforten opretholdes selv på længere vandreture. Du kan også finde handsker som den nye The North Face "ETIP" model i vores sortiment af overtøj til kvinder. Disse handsker er lavet af en 4-vejs stretch materiale, som vil holde dig varm og let og lader dig bruge din MP3-afspiller eller pulsmåler med mere.

 

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.