• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

 

Multifunktionel outdoor tøj til mænd kan også være moderigtigt ? Det kan Keller Sports bevise

Hvad gør et stykke outdoor tøj til mænd ideelt? Ifølge vores standarder skal det være funktionelt og alsidigt samt have gode vandtætte og åndbare egenskaber. Endeligt skal det garantere en behagelig pasform. Vi begrænser derfor vores samling af outdoor tøj til certificerede mærketøj, som opfylder alle vores krav så det kan ledsage dig overalt. Uanset din trænings fremskridt eller dine ambitioner (altid holde øje med dine mål), vil vi rådegive dig omkring alle de vigtige spørgsmål. Du kan nå os på Facebook, via e-mail eller telefon - hvis du vil kan vi også løse dine problemer via vores live chat. Vores prioritet er at tilbyde lave priser i kombination med stor rådgivning og kundeservice på mænds overtøj.

 

KSPME, ekspert database, sports rådgivning? Vores service går hånd i hånd med din fremskridt

Vi vil bevise for dig at det er muligt at kombinere god service, rimelige priser og innovative produkter. For det første kan vi tilbyde dig et system takket være Keller Sports 'egen' Produkt Matching Engine ", som giver dig muligheden for selvstændigt og målrettet søge gennem vores udvalg af outdoor tøj til mænd. Det giver dig også muligheden for at sortere igennem og acceptere eller afvise produkter baseret på dine behov. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan vores kvalificerede eksperter hjælpe dig gennem vores live-chat. Vi hjælper dig med de typiske problemer og tilfælde, og kan endda besvare de mest specifikke spørgsmål. Hvis du har brug for hjælp til at vælge et produkt, kan du finde forslag og tips i vores ekspertdatabase. Atleter i alle aldre tester nye produkter og giver dig tips til kombinationer af outdoor tøj til mænd.

 

Moderigtigt outdoor tøj som du kan bære i alle lejligheder

Det er altid vigtigt for os ikke at glemme moderigtige aspekter i vores samling. Du er nødt til at føle dig godt tilpas i dit outfit uanset situationen. Med de nye Jack Wolfskin og The North Face Softshell bukser kan du afbalancere det ud. "Aktivate" modellen kombinerer åndbarhed, høj linning (fungerer som beskyttende buffer), mikrofiber termisk foring (isolering) og fantastisk movability takket være "ACROBAT CUT". Så selv på lange vandreture vil du altid have passende tøj. Hertil kommer at den nye The North Face "Termisk Full Zip bolden" model er en syntetisk fiber jakke, der giver korrekt varmeregulering til hver sæson. Det ser flot ud takket være dens høje krave, men det giver også en perfekt pasform på grund af "Primaloft" teknologien og elastiske dele. Som du kan se er vi er ikke endimensionale tænkere, når det kommer til at vælge vores valg af outdoor tøj til mænd.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.