Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

  • 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*

Only available to you as a Premium member:

773, 796

 

Det rette outdoor tøj er afgørende for din succes i din træning og beskytter dine vigtige kropsdele

Hvad udgør et godt outdoor sæt? På den ene side skal det være åndbart for at holde dig i gang i længere tid og øge din udholdenhed. På den anden side skal det være vind-og vandtæt for at beskytte dig i våde passager og de hurtige ændringer i vejrforholdene. Generelt skal de være mere elastiske, så komforten ikke er forsømt i alle dine aktiviteter. Ganske mange egenskaber skal indgå i outdoor tøj, og du kan finde dem alle under ét tag. Keller Sports kan hjælpe med dit valg. Vi ser os selv som værende en online forhandler, som også giver dig komfortabel service og rådgivning.

KSPME, Live Chat og meget mere ? Vi tiltyder dig den bedste service

Vi bruger specielt udviklet "Keller Sports Produkt Matchende Engine" i vores shop. KSPME guider dig intuitivt gennem søgeresultaterne for outdoor beklædning. Den er udelukkende baseret på dine behov og øger dine sammenhængende søgekriterier. Vælg mellem en lang række kategorier, sektioner og brands. Du vil blive tilbudt et udvalg af outdoor tøj og du kan se alle de vigtige egenskaber som produktet indeholder. Men du behøver ikke bekymre dig, fordi uanset om du er professionel eller nybegynder, så vil vores konsulenter være tilgængelige over Live Chat for at besvare alle dine spørgsmål om outdoor tøj. Hvis du vil, kan du kontakte os via et fastnet-nummer, derefter kan vi gå igennem dit valg sammen. Vores atleter fra ekspertsektionen tester regelmæssigt outdoor tøj for dig, så du kan få et bredere beslutningsgrundlag. Desuden er fashionable aspekter af outdoor tøj ikke glemt.

Dagens trend: Softshelljakker

Vi er altid ajour og tilbyder altid det nyeste i vores produktlinjer og sortiment af overtøj. Du kan søge i vores shop for de mest populære softshell jakker fra mærkevareproducenter som CMP F.LLI Campagnolo, Jack Wolfskin og andre. Førstnævnte har alt hvad du behøver med sin "Zip Hood" model til kvinder i høj kvalitet. Softshell er en blanding af forarbejdet elastisk materiale, der er åndbart, har varmeisolering og et vandafvisende lag. De er ideelle til styring overdreven sved, når du udfører aktiviteter i de våde sæsoner. Dette er det ideelle outdoor tøj til dem der ønsker at holde vigtige led og kropsdele varme og nyder den fulde bevægelsesfrihed.

Flotte vinterjakker som om en all-weather løsning for sport og underholdning

Er du på udkig efter en jakke du kan bruge i din hverdag? The North Face tilbyder nu vinterjakker som kan det hele. Modellen "Loreto Triclimate" holder dig komfortabel i "Heatseeker" indre jakke, mens det vejrbestandige ydre materiale effektivt modstår fugt, vind og sne. Dette friluftstøj tilbyder en justerbar hætte, gennemgående lynlås og høj krave. Du kan finde denne model i mange trendy farver i Keller Sports butikken. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via Facebook, og selvfølgelig Live Chat hvis du har brug for hjælp med din søgning til outdoor tøj.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.