Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

  • 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*

Only available to you as a Premium member:

773, 796, 1166

Til trekking og hiking - Outdoor bukser

Som med alle overtøjsprodukter, så er outdoor bukser primært lavet til deres tilsigtede formål. Der er specifikke krav til trekking, bjergbestigning eller vandreture. Hos Keller Sports tilbyder vi dig en omfattende rådgivning til at hjælpe dig med at købe det rigtige produkt. Det starter med din KSPME søgning af outdoor bukser, der intuitivt fører dig til det perfekte produkt som et resultat af dine valgte kriterier. Du vil kun finde kendte mærker hos Keller Sports, som Jack Wolfskin for eksempel. Dette garanterer en høj holdbarhed og kvalitet. Dette er vigtigt fordi den primære opgave for outdoor bukser er at regulere varme og samtidig sikre komfort.

Materialet har afgørende betydning for komforten

Outdoor bukser skal være både vind-og vandafvisende, men samtidig forblive let så de passer på din krop og kan tilpasses til dine bevægelser. Med Jack Wolfskin "Activate" model til kvinder tilbyder vi dig stilfulde og funktionelle softshell bukser, der opfylder alle krav. Det "FLEX SHIELD SOFT SHELL" materiale er en blanding af polyamid og elastan og giver ekstra beskyttelse takket være dens "Høje talje". Med disse outdoor bukser kan du undgå irritation selv under intensive stigninger takket være den maksimale benplads der tilbydes af dens "ACROBAT CUT". Taljen kan strammes så den passer til enhver pasform.

Vælg dine outdoor bukser med hjælpå fra vores personlig rådgivning

Vi er mere end blot en online-forhandler, fordi vi tilbyder dig også nyttige råd. Vores live chat giver en platform til hurtig og effektiv behandling af eventuelle problemer. Kompetente sportskonsulenter er her for at besvare dine spørgsmål, uanset om det handler om specifikke produkter eller bare generelle spørgsmål. Hvis du er på udkig efter anmeldelser og personlige anbefalinger så vores sektion "eksperter" stedet for dig. Udvalgte atleter i alle aldre tilbyder værdifulde tips og oplysninger til at hjælpe dig med din kombination af outdoor bukser med andet outdoor overtøj.

 

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.