• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

OUTDOOR TØJ - KOMFORTABELT TØJ FRA TOP TIL TÅ

Langvarige vandreture, bjergture og lignende aktiviteter giver mænd fysiske udfordringer, der kan presse dig til dine grænser. Når man tilbringer dage eller uger udendørs, skal man være optimalt forberedt på brændende varme, storme, kraftig nedbør eller temperaturer under nul. Valget af det rigtige friluftstøj til mænd afhænger i høj grad af dine præferencer i forbindelse med valg af fritidsture og det vejr, der kan forventes. Takket være de innovative materialer, der anvendes til moderne outdoorbeklædning, er du forberedt på mange af de eventualiteter, der venter mænd udendørs, med blot ét stykke tøj.

VEJRBESTANDIGT TØJ TIL UDENDØRS BRUG FOR RIGTIGE MÆND

Udvalget af friluftstøj fra Keller Sports starter med basistøj til at fjerne sveden fra kroppen gennem undertøj og skjorter. Skjorter og jakker beskytter dig mod vind, kulde og fugt uden at du sveder for hurtigt på grund af et tungt materiale. Du vil også nyde godt af de gennemtænkte inder- og yderlommer, hvor mænd kan opbevare proviant, navigationsudstyr og andre redskaber til deres udendørs ture. Med mærker som Fjällräven, Bergans, Adidas Terrex, Schöffel, Peak Performance, Dynafit, CMP og The North Face fører vores butik kun outdoorprodukter til mænd, der er værdsat verden over for deres kvalitet og holdbarhed.

OUTDOOR TØJ TIL MÆND HOS KELLER SPORTS

Denne kategori af Keller Sports giver mænd et hurtigt overblik over, hvordan komplette garderober kan koordineres til det næste udendørs eventyr. Yderligere oplysninger om vores udendørsbeklædning viser dig, om den er egnet til dine respektive udflugter, rejser eller fritidsaktiviteter. Som en alsidig onlinebutik er både mænd og kvinder sikret venlig service og fair priser ved hver eneste ordre. Fra nu af skal du ikke lade vind og vejr afskrække dig og opleve, hvordan mænd kan klare alle udendørs udfordringer, når de er ordentligt klædt på!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.