• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

VANDREBUKSER - ROBUST BASISBEKLÆDNING

Jeans og tykke bomulds- eller fløjlsbukser er ikke egnet til udendørs brug. De er tunge, skraver, absorberer hurtigt fugt, er ikke vindtætte og tager lang tid om at tørre igen. Outdoor- og vandrebukser er derimod lette, lavet af hurtigtørrende funktionelle materialer, der også er slidstærke, vandafvisende, vindtætte og åndbare. Nogle har også en andel af elastiske materialer, der giver dig bevægelsesfrihed. Selv vandtætte membraner er indbygget i nogle udendørs bukser. Der findes også forede termobukser, der udtrykkeligt beskytter dig mod kulden.

UDENDØRS BUKSER: TYPER OG MODELLER

Udendørsbukser fås i disse længder og modeller:

 • Udendørs shorts er særligt velegnede til de varmere dage. Kalve og knæ er blottede. På den ene side giver det dig tilstrækkelig bevægelsesfrihed, og på den anden side får dine ben kølig luft.
 • Trekvart udendørs shorts: Den blandede form. Ikke helt lang, men heller ikke helt kort. De trekvartlange bukser når langt over knæene, men der skal være plads mellem vandrestøvler, sokker og linning.
 • Lange bukser til udendørs brug: På køligere dage, som vejr-, sol- og insektbeskyttelse og i ujævnt terræn er lange trekkingbukser det første valg. Lange bukser giver også mere opbevaringsplads og flere lommer.
 • Bukser med lynlås: Du kan afkorte eller fjerne benlængderne med en lynlås og forvandle vandrebukserne til shorts. Outdoorbukser med lynlåsfunktion er derfor særligt velegnede til overgangstiden mellem sommer og vinter.

BUKSER TIL UDENDØRS BRUG: TEKSTILER OG MATERIALER

Ikke kun længden, men også de forskellige materialer giver funktionelle trekkingbukser til forskellige forhold. Du finder både vandtætte, opvarmningsvenlige og miljøvenlige modeller i vores udendørs butik:

Plastfri varianter: Ud over uld og læder er det kun viskose, modal og lyocell, der er ægte naturlige tekstiler. Udendørs bukser af genbrugspolyester eller blandede former er derfor mere almindelige. På denne måde kan du være ude i naturen og samtidig gøre noget for miljøet.

 • Merino: Fåruld uld har alle de funktionelle egenskaber som f.eks. fugttransport og hurtig tørring, samtidig med at den holder dig varm. Merino forhindrer også, at der opstår lugt - en behagelig bivirkning.
 • Gore-Tex: vindtæt, vandafvisende og alligevel åndbar. Gore-Tex-membranen er også velegnet til bukser til udendørs brug. Især for hardshell-modeller, som du tager på, når vejret pludselig bliver dårligere.
 • Futurelight: Vandafvisende og luftgennemtrængelig. The North Face har også sin egen højteknologiske membran til outdoor-sektoren. Futurelight er baseret på en nanofibers struktur, der beskytter dig mod fugt, men som samtidig ikke får dig til at svede.
 • G-1000: Bomuld til bukser til udendørs brug. Fjällräven gør det muligt. G-1000 er fremstillet af polyester på den ene side og bomuld på den anden side og har desuden en belægning af Greenland Wax. Dette gør bukserne vandafvisende. Materialet beskytter også mod UV-stråler og myggestik.
 • Softshell er en fællesbetegnelse for bløde, meget tætte fibre, der er elastiske og glatte. Udendørsbukser fås enten med eller uden membran. Schöller tilbyder den anden mulighed med sin dryskin-teknologi. Gore-Tex Infinium Windstopper og Polartec Powershield er igen afhængige af en membran.

FUNKTIONSBUKSER: EGENSKABER OG FUNKTIONER

Optimal funktionalitet, praktiske funktioner og det rigtige snit. På en måde sammensætter du dine friluftsbukser præcis efter dine ønsker, præferencer og foretrukne vandreforhold:

 • Lommer: Som alle andre typer har outdoorbukser normalt lommer både bagpå og foran. Her kan du opbevare din pung og smartphone. Cargobukser giver yderligere muligheder med ekstra lommer på venstre og højre lår.
 • Lynlås og elastik: Lynlåsbukser forvandler hurtigt dine lange friluftsbukser til friluftsshorts, så du er rustet til enhver temperaturændring. En anden mulighed er elastisk linning. Du skal blot skubbe bukserne opad og lukke dem med et træk over læggen.
 • Åndbarhed: Det er ikke kun overkroppen, der har brug for luftcirkulation. Klimaet omkring benene er også afgørende for, hvor behagelig din udendørs udflugt vil være. Åndbare bukser til udendørs brug forhindrer, at der ophobes luft under stoffet.
 • Termiske bukser til udendørs brug: Når temperaturen falder, er normale materialer ikke længere nødvendigvis tilstrækkelige. Termiske udendørsbukser har derfor en isolerende effekt, samtidig med at de sikrer en effektiv fugttransport.
 • Indvendigt net eller indvendige shorts: For at mindske trykket fra sadlen kan du have brug for noget polstring på cyklen. Samtidig ønsker du ikke at tage ud i bjergene kun iført stramme cykelshorts. Shorts med polstrede inderbukser er løsningen. Der findes også udendørs shorts med et indvendigt net, der forbedrer luftcirkulationen.
 • Holdbarhed: Du vil naturligvis ikke bekymre dig om dine shorts, bare fordi du hænger fast i en sten eller en gren. Det er derfor, at udendørs modeller generelt er fremstillet til at være mere holdbare. Polyamid og ripstop anses for at være særligt holdbare.

OUTDOORBUKSER - FINDE DEN RIGTIGE STØRRELSE

Ikke for stramt, ikke for bredt. Dine udendørsbukser må ikke glide, men skal samtidig give dig nok plads til at bevæge dig uden at det skurrer. Lange bukser når til anklen eller lidt over den. Der findes også modeller med forformede knæ, som tilpasser sig lidt til dine ben. Du forhindrer i bund og grund, at bukserne gnider nogen steder og efterlader ubehagelige skrammer på længere udflugter. Hvis du f.eks. har funktionelle underbukser på under dine bukser til udendørs brug, skal du sørge for, at der er plads nok.

VANDREBUKSER: PLEJE OG RENGØRING

Ved overfladisk, let snavs kan du først ryste bukserne intensivt ud. Dette er ofte tilstrækkeligt. Slam skal derimod først tørre og derefter børstes af. Du bør dog stadig vaske dine udendørsbukser regelmæssigt i maskinen, medmindre etiketten siger noget andet, naturligvis. Vask løsner altid snavspartikler, der kan forringe de funktionelle egenskaber. Brug altid et flydende rengøringsmiddel eller et særligt funktionelt rengøringsmiddel til membraner. Pulver, som f.eks. blødgøringsmiddel, er ikke en mulighed. Undgå centrifugering og brug den skånsomme vaskecyklus.

BUKSER TIL UDENDØRS BRUG HOS KELLER SPORTS

Kvalitet har mange navne: The North Face, adidas Terrex, Fjällräven, Haglöfs, Peak Performance, Salomon, Schöffel. Hos Keller Sports finder du de bedste mærker inden for outdoorbukser online. Velegnede udendørsbukser til mænd og kvinder. Bestil dine yndlingsbukser til udendørs brug online hos Keller Sports. I Outdoor Sale kan du regelmæssigt finde nedsatte tilbud på outdoorbukser. Vær hurtig og find de rigtige udendørsbukser nu!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.