• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

UDENDØRS TRØJER TIL KVINDER

Vores trøjer til kvinder er sporty overdele, der vil ledsage dig på enhver vandre-, cykel- eller joggingtur. Der findes mange forskellige typer materiale. Hvert stof har forskellige fordele, så trøjen altid passer perfekt til din sport. Tænk grundigt over, om du har brug for en åndbar fleecetrøje til kvinder til svedig træning, eller om du foretrækker en strikket trøje, der holder dig varm i sne og is. Uanset hvad du vælger: Vores trøjer til kvinder imponerer med førsteklasses kvalitet og trendy design.

HVILKET MATERIALE ER EGNET TIL UDENDØRS BRUG?

Med en udendørs trøje til kvinder kan du træne i vind og vejr. Modellerne i vores shop kombinerer høj bærekomfort med effektiv beskyttelse mod kulde og en figursyet, feminin pasform. Fleece er et særligt populært materiale. Takket være de isolerende egenskaber beskytter en fleecetrøje til kvinder dig ikke kun mod kulden, men er også yderst åndbar. Den bløde fleece absorberer den fugt, der produceres under sport, og afgiver den hurtigt til ydersiden. Det betyder, at din krop ikke køles ned så hurtigt på grund af sved. Du kan derfor også bære en microfleecetrøje på længere vandreture eller anstrengende vandreture.

Stoffet føles blødt og behageligt mod din hud. I sporty fleecetrøjer til kvinder får du en høj komfort. De er ideelle til at bære under en jakke, dvs. som et mellemlag. Vores microfleecetrøjer til kvinder har en kort tørretid og er samtidig ekstremt robuste. Disse all-roundere kan sagtens klare intensive træningssessioner og længere vandreture, de er nemme at passe og har en lav vægt. Så den funktionelle trøje ser også godt ud i din rejsebagage.

DAMETRØJER TIL VINTERENS UDENDØRSAKTIVITETER

Vinden pibler altid i bjergene og ved havet, så du kan forkæle dig selv med en vindtæt funktionel trøje til kvinder. Den kombinerer alle de funktioner, der gør den til den perfekte kombinationstop. Det klassiske løgprincip er baseret på et tætsiddende første lag termisk undertøj. Herefter følger et andet isolerende lag, mens det yderste lag holder vand og vind ude. Hvis du dyrker sport i det fri, er vores udendørs trøjer til kvinder de perfekte ledsagere til dig.

UDENDØRS TRØJER TIL KVINDER: FORMER OG SNIT

Mange af vores modeller har en tommelfingerbøjle for optimal pasform. Denne detalje forhindrer, at ærmerne løber op, når man f.eks. klatrer. En hætte giver dig ekstra beskyttelse mod kulde og vind. I nogle dametrøjer kan du tage den af med en lynlås eller velcrolukning, når du ikke har brug for den. De forskellige snit har også mere end blot en visuel effekt; de skal være specielt designet til din sportstype. Til jogging anbefales f.eks. en tætsiddende damepullover af let, særligt åndbart stof. Vintersport kræver derimod en model med bredere pasform, så du kan have termisk undertøj på under. Du kan have brug for lommer til at opbevare en timer, MP3-afspiller eller andet udstyr. Lommer med lynlås betyder, at intet går tabt, når du bevæger dig rundt.

FORDELE VED DAMETRØJER TIL UDENDØRS SPORT?

Hos Keller Sports finder du den rigtige model til enhver type sport. Det er bedst at vælge en udendørs trøje, som du kan kombinere med passende funktionstøj afhængigt af vejret.

FORDELE:

  • Forskellige materialer til ethvert formål
  • Også velegnet til hverdagsbrug
  • Varmeisolerende, delvis vindtæt
  • passer også perfekt, når du løber og klatrer
  • optimalt mellemlag
  • Mest åndbar

UDENDØRS TRØJER TIL KVINDER I BUTIKKEN

Vores udendørs trøjer til kvinder er det perfekte udstyr, hvis du kan lide at være aktiv. Især vores microfleece-toppe scorer point i forhold til bomuld med hensyn til åndbarhed, nem vedligeholdelse og isolerende egenskaber. Med løgprincippet bliver du ikke kold, selv ikke i sneen. Keller Sports udstyrer dig med den rigtige funktionelle trøje eller en sporty strikket trøje til hverdagsbrug.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.