Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

  • 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
773, 1283

DIT TØJ FRA KÆLDERSPORTENS UDENDØRS UDENDØRS

Dine udendørsaktiviteter kræver, at du gør nogle ting, især hvis vejret ændrer sig på en anden måde. Hvis du er passende klædt på, vil du blive fascineret af den naturlige spektakel af vind og regn. Et udendørs udendørs udstyr sikrer jævnlige øjeblikke i hvert vejr. Tekstilindustrien efterlader ingen fugtighed på din krop, uanset hvor voldsomt det er, når det er hagelt, sneen eller regnvejr. Du er beskyttet mod vind og storm, og nyd dine trekkerejser til den fuldeste. De udendørs sko giver et godt greb om glatte gulve, og samtidig udgør det et tørt mikroklima. Hele familien nyder godt af fordelene, for vores rækkevidde omfatter produkter af høj kvalitet for mænd, kvinder og børn.

REDUCERET BJERG SPORTS TØJ VED UDENDØRS UDENDØRS

Som bjergsportsmand og en udendørsfan giver vi Dem mulighed for at klæde sig ud fra top til tå med reducerede præmieprodukter. Garmenterne kommer fra berømte varemærker som ICEPEAK, Haglöfs, adidas og MAMMUT.

Pas på, du ikke kommer med os, for Keller Sports fører med kvalivare og fejlfri artikler i sortimentet. Varerne fra vores udendørs salg er tidligere indsamlinger eller individuelle stykker i visse størrelser, farver og design. Du vil få førsteklasses og absolut fejlfri bjergbeklædning og udendørs tøj til en attraktiv pris. Som er klog, bruger tilbuddet og sætter hans personlige udendørs tøj sammen. I Bergsport Outlet vil du finde den rigtige trekking og vandresko såvel som rygsække, drikkevandsflasker og andet udstyr til jeres turnering gennem alperne bjergverden.

UDLUFTSLID: TILBUD OM KENDTE VAREMÆRKER

Vores billige udendørs tøj er fremstillet af innovative højteknologiske materialer med det formål at få en god funktionalitet. Mange fabrikanter anvender teknologier i Gore-Tex ®, Dryvent eller Sympatex til produktion. Ensomme verdensklassevirksomheder har forskningslaboratorier og udvikler deres egne materialer i tæt samarbejde med førende internationale idrætsudøvere. Således skabes garmenter, som er gennemtænkt af den mindste detalje, og som består den præsteste test under de strengeste forhold med flyverfarverne. I vores Outdoor Outlet vil du modtage mærkevarer som f.eks. den øvre og nedre del af det nordlige FACE, OSPREY, MAMMUT og FJÄLLRÄVEN til en lille pris. De fugtige og fugtige jakker har en vand-og vindstødnings-og vejrtrækningsflade. Takket være de temperaturregulerende egenskaber vil du få gavn af et fremragende mikroklima. Sveden kommer til ydersiden, og du føler dig tør. Vintermodellerne er et stærkt isolerende lag, der varmer dig ved minus temperaturer. Gem med prisreducerede udendørs handler i Outdoor Outlet of Keller Sports.

HØJ UDENDØRS SKO-SKO

Dit udstyr omfatter vandrer og trailling sko, som du også kan finde i Outdoor Outlet. For at mestre store udfordringer, skal du bruge sko til hver en situation. Vores modeller af Salomon, Merrell, LOWA og andre kvalitetsmærker vil bringe dig til et hvilket som helst sted, uanset om det er toppen af et bjerg eller en hård, stejl terræn. Hiking-og trekking-skoene giver dig et godt greb om sten og glatte jord. Hvis du bevæger dig hurtigere, skal du vælge en letvægtsmodel og en fleksibel rusningsmodel. Til den varme årstid, luftige sandaler og halvlukkede sko lavet af elastiske, elastiske og hurtige tørrede maskeer er tilgængelige. Vintersko til udendørs område tilbyder et maksimum af stabilitet på slimede overflader. Ud over en søtunge, har disse modeller en varm indre foring og en vandrepelérbar overflade.

BILLETBEKLÆDNING OG MERE UDENDØRS SALG.

Ud over tøj af høj kvalitet har Keller Sports Outlet adgang til at færdiggøre dit udstyr. Dette omfatter stærke rygsække med perfekt pasform. Bløde, bløde stropper på rygsækken, sørg for at have komfort på. En optimeret luftcirkulation forhindrer dig i at svede bagerst. Bagrygsækkene vil gøre det muligt for dig at rejse med nok bagage i mange timer uden problemer. Duffels og rejsetasker supplerer assortimentet samt forlygter og poler for særlige krav under din trekking-rundtur om natten og tåge og i ru terræn. Drikkeflasker og udendørskure er tilgængelige i et attraktivt udvalg. Kort sagt, vores Outdoor tilbyder dig chancen for at udstyre dig selv for dine eventyr i bjergene? Og de lukrative forhold.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.