• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

UDFØRELSE AF SKO-FORDELE MED DEN BEDSTE KVALITET

En normal sko er ikke en mulighed. Dagens topløbesko er designet til at støtte dig på den bedst mulige måde og for at beskytte dig mod overbelastning, selv kvæstelser:

Dampning, hvor det er nødvendigt: Gennem målrettet dæmpning, kan dine fødder, knæ og sener bruges til at reducere dine løbesko. Det, der er vigtigt, er din køremåde. Hvis man kun er afhængig af pegefingeren, har man brug for mere intensiv dæmpning. Hvis du ruller over hælen, er det mindre nok.

Forsigtigt på leddene for at beskytte knæene, ankler og sener, og du tilpasser din dæmpning til den substrat du foretrækker. Hårde løb på asfalt kræver mere intensiv dæmpning end grus eller skovbund. Men den igangværende sko skal ikke være for blød. Dette kan også have en negativ effekt på leddene. Tjek din kropsvægt og din køremåde for valget.

HVILKE TYPER AF LØBESKO ER DER?

Et spor eller et naturspor giver dig andre udfordringer end vejen. Beginnere har brug for mere støtte end erfarne løbere. Derfor er der den rette sportssko til enhver situation:

Neutrale sko: det perfekte center. Vindingen er behagelig, men ikke for intens. Foden får vejledning, men ikke for meget. Vægten er også svinger i midten, og bladene falder ikke for stejlt. Neutrale løbesko er derfor egnet til din træning på asfalt, især hvis du ruller ud af kurs.

Understøttede løbesko: En intensiv dæmpende kombination, der understøtter løbesko med en stilig skaft, hvilket giver foden helt klart hold. Alle disse modhandlinger, hvor knæ og fødder bøjer indad, når de handler på indersiden. Sprængstoffet er medium, ret stærke.

Trailrunningsko: Soft, unengang ground møder rødder, træstammer, muligvis større sten. Trailrunningsko giver foden et stærkt greb, og de har også en søtunge, som også rækker ud i mudder. Materialet kan normalt indåndet, delvist vandtæt, mens dæmpning er moderat intensivt.

Konkurrencesko: løbesko til konkurrencen er lettere end at træne modeller. Man sparer på dæmpning og støtte, men kun minimalt føringen. På den ene side er det tyndt overvægt, der sparer vægt, og samtidig sikrer en effektiv ventilation.

Naturligt at løbe i løbesko: "Den barfodede følelse bliver mere og mere populær." I stedet for at lede akslen og tykt damper, skinner naturlige sko med maksimal fleksibilitet på grund af mindstevægt. Den eneste beskytter mod sten, ikke fra chokpåvirkninger. Det her overtager lokomotorens system. Derfor er den naturlige køresko også egnet til erfarne, austrainiserede løbere.

HVORDAN ER LØBESKO BYGGET?

Hver løben sko består af flere elementer. Hver komponent opfylder sin egen opgave:

The outsole beskytter mod uselv jord og sten. Den yder også støtte gennem særlige gummiblandinger og eneste mønstre.

Midten tager over dæmperne. For dette er det lavet af elastiske materialer og indeholder særlige teknologier som f.eks. Boost, Gel eller Zoom Air.

Det øverste materiale beskytter mod elementerne, bør også kunne ses på samme tid og samtidig lyse og robuste. Der er vandrepellanter lige så godt som modeller, der holder foden varmt selv i koldt vejr.

Den indre tunge giver dig mulighed for at tilpasse den løbende sko endnu mere præcist. Den kan fjernes, således at der kan ske ændringer i form, fodseng og ekstra dæmpning.

Lavingen bør ikke presse, men stadig gøre din fod rask, efter alt det burde sidde i stalden. Der er også forskellige varianter til færden, som ikke indhenter små grene.

HVAD BETYDER "SPRINKLES"?

Styret af midsål og lakaj, de fleste af de løbesko falder fra bagsiden til fronten til med vilje: Sprinkles. Med andre ord beskrives højdeforskellen mellem hælen og pegepølen. I princippet er det en naturlig løjer, der er ved at spræng. Naturlige modeller er således til tider afhængige af en fuldstændig flad kurs fra hælen til pejsen. En mere forsætlig, nemlig tykkere-damping i bagtroden, er beregnet til at lette hælen på hælen.

KØBE LØBESKO: HVAD SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ?

Det er det vigtigste at gøre, når man køber nye løbesko: størrelse og egnet skal have ret. Det er ikke meningen, at der skal presses på skoene. Du kan også undgå at være skammede steder. Da fødderne kan svulme lidt længere og ikke forventes at bule foran, når det ruller, går du normalt over en halv størrelse højere end i tilfælde af gadesko. Et tomrum foran tæerne er optimalt. Den sidste skulle være bred nok til at give din fod plads. På den anden side er anklerne frie. Bemærk også, at køresko varierer i størrelse, afhængigt af mærke og model.

HVOR MANGE LØBESKO SKAL JEG HAVE?

At eje flere par af løbesko giver mening: Hvis man har mindst to par løbesko, så forhindrer man, at man konstant bøvser på den ene side under træningen. Den muskulatur får en anden stimulering. Skotens levetid er også forlænget. Og joggingsko, som din krop, kræver også en vis regenerationstid for at udfolde deres fulde dæmpende egenskaber. 48 timer anses for at være tilstrækkeligt. I almindelighed bør du også skifte køresko efter 800 til 1.000 km. Så er dæmper og materialer stort set slidte. Hvis sportssko forbliver ubrugte, materialerne og den dæmpning, der stadig er på alder. Afhængigt af opbevaringsforholdene kan løbesko "tage off" op til 200 km om året.

DE BEDSTE LØBESKO FOR HVER SÆSON

Høje temperaturer. Smoothhed. Kold. Du ønsker at køre når som helst og derfor ikke kan stole på et par løbesko. Der er passende varianter for hver vejrsituation:

Skøjter til vinter

Stop er særlig vigtigt i den kolde sæson. Derfor skal du bruge løbesko med særligt fejlbestandige gummiforbindelser, evt. intense mønstre eller endda nagler. De bør også være vandfrastødende, og i særdeleshed kolde dage har De sko med en Gore-membran. Reflektorer til løbende møder i mørket øger også sikkerheden.

Udførelse af sko til sommer

Det indre materiale sparer på vægten og øger brystevnen. Den rette kombination for sommeren. Desuden bør den øvre fugtighed transporteres til ydersiden effektivt.

Udførelse af sko til overgangsperioden

Forholdene ændrer sig hyppigt mellem tørre og våde forhold. Så du har brug for ydre såler, som giver et vådt greb, samt et tykkere materiale, som også kan være vandfrastødende.

UDFØRELSE AF SKO: TEST VINDERNE & SERIEMODELLER

Hvert år afprøves mange skomodeller og sammenlignede i den kørende sportsscene samt Keller-idrætsundersøgelse af nye køreskoinnovationer. Som varierede og individuelle fødder kan være, at der er så forskellige skomodeller, at Nike Alphaflyen NEXT% også tager scenen med Eliud Kipchoges maratonspurt på under 2 timer. En løbesko-revolution og evolution. Forgængerne i Vaporfly-serien, som Nike Pegasus, er en af de bedst kendte i branchen som helhed. adidas Running modforanstaltninger, blandt andet dets Ultraboost, hvis revolutionerende dæmpning accelererer asfalten på asfalt og gør det mere behageligt. ASICS Kayano-serien har været i gang i generationer.

DAMPER-MATERIALER TIL LØBESKO

Dampning er ikke lig med hensyn til opmærksomhed. Hver af de store sportsskoproducenter har udviklet sine egne teknologier med særlige fordele:

Små kapsler, der trækker sammen, når de opstår, for at returnere energien øjeblikkeligt, især intensivt til din fod. Det er adidas Boost. Desuden lover den opmærksomhed, som Herzogenaurach har givet, en høj grad af tryghed.

Silikone for langvarig dæmpning og stabilitet. ASICS GEL-teknologi er en af de mest berømte af de førende skotøjsindustrien. Det dæmper, stabiliserer den rullende fod, og tilpasser sig også til din fod form.

Nike Zoom Air: Takket være et samspil af intensivt opstrakte fibre og komprimeret luft skaber Nike kontrol, agilitet og reaktionære. Zoom absorberer din effekt og tager på sin oprindelige form kort tid efter. Dette samler beskyttelse og dynamik, og beskytter samlinger, muskler og sener.

Mizuno Wave: bølger udskifter en flad form. Med sin Wave-teknologi går Mizuno fra konkurrencen for at udstrække slagkraften til hele ensålen i stedet for at bringe det på en punktlig måde. For dæmpning, øges stabiliteten og dynamikken.

UDFØRER SKO ONLINE VED KELLER-SPORT

Du vælger den løbende sko, dit foretrukne sportsmærke, og Keller Sports vil give dig den ønskede sko model. I Keller Sports-butikken kan man finde både mænd, der har sko på, samt kvinders løbesko. Nike er også repræsenteret som ASICS eller adidas. Du kan også køre sko fra ON, PUMA, Saucony, New Balance eller Mizuno, du kan bestille afslappingninger online og også profilere regelmæssigt fra de attraktive tilbud i vores køreskosalg.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.