• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

MED REJSETILBEHØR FRA KELLER SPORT PÅ VEJEN

At løbe er en af de mest populære sportsgrene. Faktisk er det nok med et par behagelige løbesko og sportstøj nok, og det kan allerede gå i gang. Praktisk løbende udstyr kan gøre det næste løb ekstremt nemt og tilbyde meningsfuld støtte, især for lange afstande. Keller Sports tilbyder omfattende løbende udstyr i dets onlinekoder. Her kan du bestille rejsetilbehør online til lave priser. Hvis De har nogen spørgsmål vedrørende Running Accessories, vil vores eksperter være glade for at hjælpe Dem!

UDSTYR TIL LØBENDE UDSTYR FOR HVERT SPORTSNIVEAU

At løbe er ligefrem, med det rette udstyr, kan du starte din næste kørsel når som helst. Uanset om musikafspiller, forlygte, drikkeri eller teknisk / igangværende tilbehør kan motivere dig til at maksimere og gøre din sport meget lettere: De, der regelmæssigt kører med passende udstyr, kan dokumentere deres uddannelsesresultater bedst med et impuls-ur. I de løbende tilbehør af Keller Sports vil du finde puls ure for enhver fordring, bare se på vores Running Equipment! Især for lange afstande er et drikkesystem afgørende som køreudstyr, og i praktiske håndledslommer kan man lægge energibarer til mellemliggende brug. Running rucksacks yder fremragende service for længere afstande. Hvis du kan lide at lytte til musik, mens du kører, skal du vælge en smartphone-sag fra vores igangværende tilbehørsforretning. For den mørke sæson og for natlige løgnespor, vil du finde matchende forlygter, også i vores igangværende tilbehør.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.