• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

REDUCERET LØBENDE TØJ: PRÆMIEBRÆNDEMÆRKER VED UDENDINGSPRIS

Ved den løbende udflugt vil du være i stand til at sætte dit komplette udstyr sammen til en særlig overkommelig pris. Du kan forvente at løbe skjorter, kampvogne, køre-longsleeves, løbende hættetrøjer og vejrsikre løbende jakker eller veste for hver sæson. Feeshorts, lange træningsbukser eller sporty Tights med komprimering støtte din uddannelse og give dig en god følelse, mens du kører. De beklædningsgenstande giver dig mulighed for at vælge mellem over 150 top-mærker i udkanten. Den løbende beklædning består af åndbar og fugtighedsregulerende funktionelle materialer. Hvad med en hoodie fra New Balance med NB-teknologi, som holder dig varm i de kølige morgentimer? Bi-elastiske løbende tights fra Odlo understøtter din muskulatur, mens du løber og laver nogen bevægelser med dig. Udførelse af jakker fra under Armour eller Dynafit fra vores Running Sale er lufttæmlende og hurtigtørring. Find ud af, hvor billigt tøjet er, og lad være med at gå på kompromis med kvaliteten.

BRANDS-LØBESKO FRA DEN LØBENDE OUTLET

At løbe sko er i centrum af løbet. Med den rette sportssko får du den bedste optræden ud af dig. Når du køber lavere løbesko i Løbetiden, ønsker du at gøre en model, der passer perfekt til din form for udførelse. Hvis du løber næsten udelukkende på asfalt, er det næsten alle de løbesko, der passer til dig. Hvis din løbetur fører dig gennem enker eller gennem skove, så er det bedre at køre med løbesko. Hvis man tror på noget vejr, så er vandrepellenter og ikke-slip soles yderligere udvælgelseskriterier. I loppemarkedet er der også konkurrencemæssige løbesko med høj ydeevne, som sidder perfekt, og som er særligt lette. Med alle løbesko fra Løbende Outlet får du den samme præmiekvalitet, som du er vant til fra Keller Sports.

KØRSEL: PRAKTISK UDFØRELSE AF TILBEHØR SPECIELT BILLIGT

Alt, hvad du skal bruge for at kunne køre, kan du finde i Udgang-Outlet. Dette omfatter også nyttige og nyttige funktioner til udførelse af tilbehør. I de rette strømper af Smartwool eller Stance, forbliver dine fødder tørre og passer. At løbe handsker holde dine fingre varme og en løbende hue dit hoved. En kapsel eller en visor beskytter dit ansigt mod solen, mens et pandebånd forhindrer sveden, mens du løber fra at dryppe i dine øjne. Under lavprisudstyret i vores Running Sale kan du også finde kørende ure og fitness-sporingsenheder, f.eks. Garmin eller Fitbit. Med dem styrer du kurset og kan øge din indsats på en målrettet måde. Yderligere, praktiske igangværende tilbehør fra UdgangspoIdet giver dig mulighed for at tage vigtige ting på din løbetur.

Specielle kørerygsække, f.eks. fra Salomon, er lys, reduceret til et minimum, og er tæt på kroppen. Du kan tage alt, hvad du skal bruge, fra fitness-baren, nøgler og tegnebøger til en tynd runningjakke. Selvfølgelig kan du også pakke din vandflaske ind i den løbende rygsæk. Alternativt kan du i Løbende Outlet søge efter en drukkykke eller en drikkisk vest. Begge har den fordel, at De ikke behøver at holde op med at drikke, og vægten af væsken er fordelt godt på kroppen. På den måde leveres du også med væske på lange stræder. I vores Igangværende Udgående kan du finde ud af meget mere billigere udstyr. Vælg fra den reducerede enhed, de lavprisede løbesko og de mest nyttige løbende tilbehør i Outlet Sale til at køre dit nye udstyr.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.