Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

De rigtige sportssko til din sport

Atleterne er enige: Du har brug for det rigtige fodtøj til alle dine yndlingssportgrene. Til landevejs- eller skovløb, udvidede cykelture på landevej. Til bold- eller holdsport, til tennis eller håndbold. I gymnastiksalen eller til yoga. Løbere er ofte afhængige af lette, fine og velpolstrede sko. Løbesko skal dæmpe hvert skridt passende og stadig give stabil støtte. Til løbesko til landevejsløb bruger producenterne normalt lette overdele i mesh og ydersåler af gummi eller slidstærkt kulstofgummi. Træningssko, der følger dig i fitnesscentret, har normalt en mere stabil hæl. Dette sikrer stabilitet, når du f.eks. løfter vægte. Med vandresko, som fås både i mellemhøjde og i støvleform, er hovedfokus på sikkerhed ud over bærekomfort. Der findes modeller af læder eller syntetiske materialer og modeller med en blanding af begge dele. I ubefæstet terræn har du brug for såler, der er robuste og grove - og som giver dig tilstrækkelig stabilitet.

I Keller Sports Shop finder du disse forskellige typer sportssko - til mænd og kvinder:

  • Løbesko
  • Trail løbesko
  • Vandre- og vandresko
  • Træningssko
  • Udendørs sandaler
  • Bjerg- og vintersko

Sportssko: Mange typer sko, forskellige anvendelser

Ikke alle sportssko er ens. De findes i utallige designs - altid perfekt tilpasset til den pågældende sport. Gennem årene er det lykkedes de mange forskellige producenter at sætte stadig nye standarder takket være forskning og de deraf følgende teknologier. Lettere og lettere, mere funktionelle materialer. Flere og mere komfortable dæmpningssystemer. Bedre og bedre kraftoverførsel. Flere innovationer har endda skabt sig et navn på verdensplan. Det er umuligt at forestille sig en verden af sportssko uden Nikes berømte Air System som sålteknologi: det består af fleksible luftkamre og blev oprindeligt brugt i basketballsko. I mellemtiden kan Air-teknologien også findes i løbe-, trænings- og vandresko. Det er en lignende historie med GEL-dæmpningen fra ASICS eller Boost-teknologien fra sportsudstyrsgiganten adidas. I samarbejde med kemikalievirksomheden BASF har frankrigerne udviklet en sål, der består af små skumperler. De sikrer en behagelig fornemmelse, når de bæres, er særligt modstandsdygtige over for ekstreme vejrforhold og ekstremt slidstærke. Andre premiumvirksomheder som Saucony, New Balance og Salewa Globus har også hold af eksperter, der konstant arbejder på at finde forbedringer. Næsten alle producenter kan bygge videre på deres egne innovationer. Målet for dem alle er at skabe sportssko, der maksimerer brugerens ydeevne.

Sportssko - specielle modeller til hvert behov

Løbesko: Den klassiske løbesko til asfalt eller grusveje har fire vigtige egenskaber: stabilitet, god dæmpning, fleksibilitet og lav vægt. I dag er alle joggingsko udstyret med en overdel af åndbart mesh. Dette giver optimal luftcirkulation og begrænser dermed spredningen af ubehagelige lugte. Løbesko er grundlæggende designet til tempoløb og udholdenhedsløb.

Løbesko til trailløb: De, der foretrækker at løbe i ubefæstet terræn, kan med fordel bruge specielle løbesko til trailløb. De er noget tungere end løbesko, fordi de har en mere stabil sål. Trailrunners har bedre greb på glatte sten, rødder og mudder. Overmaterialet er normalt også mere robust for at give maksimal beskyttelse mod skader.

Vandresko: Når det drejer sig om vandresko, skal der skelnes mellem vandresko og vandresko: Vandresko er lette, godt ventilerede og har en stærk dæmpning. De er særligt velegnede til lette vandreture i ikke alt for stejlt terræn. Vandresko er noget stivere, da de hovedsageligt bruges i ujævnt terræn. Materialer som læder, nylon eller en blanding af læder og nylon giver stabilitet. Sålen skal give støtte og aflastning og give perfekt trækkraft.

Træningssko: Træningssko handler om førsteklasses dæmpning og det bedst mulige energireturnering. De er designet til dit fitnesscenter eller HIIT-sessioner og giver tilstrækkelig støtte under hver træning med støtteelementer.

Bjergstøvler: Hvis du skal op i de høje bjerge eller på gletsjere, skal du bruge bjergstøvler, der er kompatible med steigejern. Disse er specielt designet med henblik på sikkerhed og komfort. Bjergstøvler er vandtætte og har normalt elementer, der beskytter mod sten og grus. Desuden giver sålen ekstremt godt greb på ujævnt terræn i bjergene.

Sportssko fra Keller Sports

Keller Sports tilbyder et stort udvalg af førsteklasses sportssko til mænd og kvinder. Uanset om du er på udkig efter løbesko, trail running sko, vandresko, træningssko eller fritidssko, finder du sportsspecifikke sko fra Nike, adidas, ASICS, Under Armour og mange andre topmærker. De er alle skræddersyet nøjagtigt til dine behov. Bestil din næste yndlingsmodel med få klik med musen. Takket være vores mange udsalgskampagner, som kan kombineres med vores premium-rabat, kan du få en attraktiv prisfordel. Vi anbefaler også vores nyhedsbrev, som altid holder dig opdateret.