Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

Sportsudstyr: fra must-have til nyttig hjælper

Sportsudstyr er en fællesbetegnelse for mange forskellige produkter. Nogle er specielt skræddersyet til brug i individuelle sportsgrene, mens andre er mere alsidige. Mens f.eks. ski, skistøvler, skihjelme og cykelhjelme er obligatoriske for udøvelse af den pågældende sport, er der andre praktiske hjælpemidler som f.eks. filterdrikkeflasker, sportsure og andre gadgets. De kan bruges til forskellige sportsgrene og gør endda din hverdag lettere. Når det kommer til sikkerhedstøj, fokuserer mange sportsgrene på at beskytte hovedet. Mens man tidligere kun kunne finde få ski- eller cykelhjelme på verdens pister og stier, er de i dag uundværligt udstyr. Takket være konstant forskning opfattes hjelme ikke længere som irriterende, klodsede hovedbeklædninger, men er i dag lige så beskyttende, stilfulde og behagelige at have på. Med hensyn til sikkerhed er der dog ikke kun fokus på at beskytte hovedet. Overkroppen og benområdet får også den bedst mulige beskyttelse med de rigtige protektorer af innovative og ekstremt stabile materialer. Ved første øjekast kan ski- og cykelbriller ses som modetilbehør, men de har også en vigtig beskyttelsesfunktion. Skibriller sikrer et blændfrit syn ved skiløb og beskytter øjnene mod skadelig UV-stråling, sne og vind ved hjælp af en højt udviklet filterteknologi. Cykelbriller beskytter også mod insekter og snavs, der kommer ind i øjet. Mindre beskyttende, men yderst nyttige er sportsure, cykelcomputere eller drikkeflasker med filterfunktion. Sidstnævnte fjerner forurenende stoffer fra det vand, der opsamles under lange vandreture eller campingture, og omdanner det til drikke- eller madlavningsvand.

Sportsudstyr af høj kvalitet gør dit eventyr mere sikkert

Uanset om du er en stor spiller i branchen eller en lille specialproducent, har sportsudstyrsproducenter gjort det til deres mission at gøre dit liv som atlet sjovere og mere sikkert. Teams, der omhyggeligt forsker i nye teknologier og gennemfører omfattende test, skaber ægte premiumprodukter med deres arbejde. Det svenske mærke POC har f.eks. dedikeret sig selv til emnet sikkerhed og forsker konstant i innovationer som f.eks. EPP-foringen med flere slag og robuste ydermaterialer. Resultatet er ski- og cykelhjelme af høj kvalitet i mange forskellige designs, der er skræddersyet præcis til dine præferencer. POC ved også, hvordan man overbeviser inden for beskyttelsesbriller og protektorer. Det samme gælder det amerikanske firma Giro, som også har skabt sig et navn på verdensplan med højteknologiske kvalitetshjelme og -briller.

Sportsure og smartwatches

Inden for sport bliver emnet digitalisering også mere og mere aktuelt. Sportsure, der optimerer din præstation takket være pulsmåling, virtuel løbecoach, genkendelse af træningsintensitet, måling af søvnkvalitet og GPS-integration. Apropos digital træningsoptimering: Ved hjælp af smartwatches fra anerkendte producenter har du ikke kun mulighed for at registrere og forbedre din træning, men - takket være de nyeste navigationsinnovationer - også garanti for, at du aldrig vil fare vild.

Sportsudstyr i et overblik

Sportsbriller bruges især til cykling og skiløb. De beskytter dine øjne mod UV-stråler, sne og vind og - når det gælder cykling - mod snavs og insekter.

Sportshjelme beskytter dit hoved til fartsportsgrene som cykling og skiløb på stier og skråninger. De bør altid være en del af dit udstyr. I løbet af tiden er bærekomforten blevet stærkt forbedret ved hjælp af strategisk placerede ventilationsspalte, og vægten er blevet enormt reduceret ved at optimere materialerne. I øvrigt øger hjelme fra POC, Giro og andre din stilfaktor enormt.

Sportsure er en computer til dit håndled. Din ledsager, der giver dig råd. Sportsure hjælper dig med at optimere din træning, måler din puls, foreslår hviletider og kan også imponere som navigator takket være GPS.

Drikkeflasker fås i forskellige udformninger. Er du på en udfordrende vandretur eller skal du slå lejr i vildmarken? Filterdrikkeflasker sikrer, at du altid har rent drikkevand til rådighed. Drikkeflasker uden filter og flaskeflasker er naturligvis også nyttige hjælpemidler til alle udendørs sportsgrene.

Sportsudstyr hos Keller Sports

Uanset om det er ski, skistøvler, hjelme, goggles, sportsure eller vandflasker - her finder du præcis det sportsudstyr, der vil gøre dig konstant bedre. Bestil dine ønskede produkter fra utallige producenter af førsteklasses produkter bekvemt online, og få glæde af vores regelmæssige tilbud og rabatkampagner. Du kan naturligvis også kombinere disse med din præmierabat. Keller Sports nyhedsbrev holder dig opdateret med alle de seneste tilbud.