Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

  • 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
274

TENNIS ONLINE SHOP-KELLER SPORTS EQUIPS YOU FOR THE NEXT MATCH MATCH

Tennis blev allerede spillet i de tidlige middelalderen af munke i franske klostre. Ved at gøre det, blev bolden væltet over et net til en væg. I løbet af tiden var englænderne særligt begejstrede for tennis. I 1846 fik en engelsk major lov til at patentere tennis i henhold til hans regler, og i 1877 blev reglerne revideret som en del af en turnering i Wimbledon. I dag spilles det stadig i dag efter disse regler, og tennis er blevet en af de mest populære sportsgrene i verden. I 1988 blev tennis en olympisk disciplin. I Tyskland er det ikke mindst Boris Becker og Steffi Graf, der har bidraget til den store popularitet i tennis. Mens tennis blev betragtet som en eksklusiv sport i lang tid, hvor spillerne først og fremmest i den klassiske hvid, tennismode i dag bliver mere og mere farverig. Selv i den tradition-bevidste Wimbledon, er tennisspillerne ikke længere kun i hvide tennisbaner på banen. Fashion designere, sammen med spillere, skaber deres egen tennisbane og sørger for farve og sort på the Court. Tennis-mode er længe siden blevet vævet uden for torvet.

BESTIL DET BEDSTE TENNISUDSTYR ONLINE

I Keller Sports, kan du bestille tennis og tennis mode online til lave priser. Vi forstår ikke blot os selv som en inaktiv onlinebutik, men vi fokuserer også på vores tjeneste på kompetent rådgivning. I vores guide Sports Guide vil du finde ekspertartikler for spørgsmål om tennis og tennis. Men i Keller Sports har du ikke kun fordel af førsteklasses råd, men også af attraktive vilkår: Vi leverer gratis-af-priset gratis hus, i vores tennisbane har vi altid reduceret en lang række tennisartikler og tilbyde varemærkevarer på tennissalget billigt. Vores varemærke omfatter alle de kendte tennissportsudstyr: Adidas, ASICS, Babolat, Diadora, ellesse, Fila, Head, K-SWISS, Lacoste, Nike, Sergio Tacchini, Under Armour, Wilson - og andre.

KØBER SENESTE TENNISMODE

Talrige turneringer sikrer, at de bedste spillere er til stede i tennis. Rafael Nadal eller Serena Williams vil ikke kun se på dig ved den næste ATP-turnering, men vil også finde hendes tennismode samlingerne i vores butik til en lav pris. Vi tilbyder også passende tennisartikler som kasket, tennissokker, håndklæder eller sværdstykker. Uanset om du er professionel i vores sortiment, eller som en nybegynder, kan du kombinere dit første gear for tennis: Sammen med Keller Sports er du optimalt forberedt til din kamp mod the Court. Kvinder, mænd og børn køber i vores Tennis Online Shop favorbordtennis tennis og tennisartikler til træning og point spil. Vores eksperter vil med glæde rådgive Dem om, hvilke tennisdomstole, der i hvert fald vil være en del af Deres uddannelsespose. Den rigtige tennissko er en del af en optimal uddannelse eller en spændende kamp: Afhængigt af gulvet, siges det, at foden er anderledes i tennis. Vores Keller Sports Guide Fachartikel støtter dig i udvælgelsen af den perfekte sko.

FIND DEN RIGTIGE TENNISKETSJER-MED KELLER-SPORT

Tennisketsjeren er selvfølgelig af afgørende betydning i tennis. Ifølge traditionen skulle de første spillere have slået bolden over nettet i middelalderen med flad hånd, så det første brugte navn er "Jeu de paume", kampen med håndfladen. Vasketøj blev kun gjort mod slutningen af den 15. Dette er et århundrede af tennis. Den nuværende tennisbane stammer fra den franske term "tenez" for at fange. I dag passer klubber perfekt til de respektive aktører for at sikre en optimal effekt. Sammen med vores eksperter vil du finde den rette Racket-vi vil rådgive dig om udvælgelsen af håndgrebstyrken og de relevante bankende af din ketsjer. I vores tilbud vil du finde natklubber, gymnastisklubber, klubber til børn og alt, hvad du har brug for til professionel tennis. Prøvningsrackets er også tilgængelige til test.

MED TENNISBANE FRA KELLER SPORT FOR AT MATCHE SEJREN

De, der har de matchende sko og en flagermus, kan faktisk starte deres første tennistime med det samme. Med tennisbane og tennisbanerne ved Keller Sports, er du altid optimal udstyret. Adskillige andre tennisartikler fra vores område støtter dit spil i et ualmindeligt: Fra håndtag over dæmpere, drikke flasker og håndklæder, og Keller Sports fører en bred vifte af brugbart tilbehør. Med os kan du bestille alle de tennisartikler, du har brug for, til en succesfuld match eller din næste træningssession.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.