Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

  • 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
274, 1283

TENNIS-SALG: TILBUD OM BILLIGT TENNISTØJ

Om Nike, adidas eller Lacoste? I Tennis Outlet vil du få billig tennistøj fra de store varemærker. Attraktive tennikjoler eller tennisskørter klæder damen lige så godt som atletiske tennisshorts. Du kan også finde den rigtige skjorte i Tennis Outlet. Naturligvis, mine herrer, klæd jer også helt på udsalget. Om lange eller korte tennis-bukser er et spørgsmål om sæson og personlig smag. Med en mindre tennistrøje eller sweatshirt, har du det perfekte mellemlæg og under din nye tennisjakke. Tag et kig på vores Tennis Outlet, og vælg dine favoritvarer fra tennis-miniaretten. Det er sådan, du samler et nyt sæt til tennis sport til rimelige priser.

TENNIS UDENDØRS: REDUCERET TENNISSKO-INDENDØRS OG UDENDØRS

Det vigtigste udvælgelseskriterium for tennissko er sålen. For afhængig af, om du spiller uden for sandet, eller inde i salen, skal du bruge andre sko. Farveløse såler er fordelen i hallen, da de efterlader ingen striber. På tæpper bør søtungen være så glatte som muligt, så du hurtigt kan gå i modgang til bolden eller rutsjebanen. På Sand Court har du brug for en masse greb. Dine tennissko skal kunne modstå mere, hvilket er grunden til, at de skal være mere hårdfør. Den sædvanlige fiske-grøft-profil var fremherskende. Hvis du spiller indenfor og udenfor, så er alle tennissko det rette valg for dig. Mærkesko fra ASICS, HEAD eller K-Swiss vil være til rådighed til nedsat pris i vores Tennis Sale såvel som til at have det til gode tennissokker.

PÅ TENNISSALG: TENNISSPANDE, STRENGE, NOSSER

Tennis apparel-tilbud og reducerede tennissko udgør det meste af dit tennisudstyr. Men du kan kun få en god optræden med den rigtige tennisketsjer. Som en begynder, en ketsjer med et stort hoved gør det lettere for dig at spille bolden, som du gør det lettere at spille. En blød ramme giver god helbredelse og beskytter dine håndled på samme tid. En erfaren spiller er mere tilbøjelige til at gribe en mindre model, da den sikrer mere kontrol og større pres. Sammen med en hård ramme, kan du placere bolden helt præcis på stedet. Balanced all-round tennisrackets har deres tyngdepunkt i midten og er derfor ideelle for alle spillere. I vores Tennis Outlet, vil du blive lige så grusom som de himmelske rackets, der støtter din spillestil. Køb tennisspande, der allerede er på tennishandlen, eller vælg en model, der ikke er opdateret. Så kan du købe mindsket strenge i tennishandlen og stemme din tennisketsjer helt i overensstemmelse med dine ønsker. Høj kvalitet af håndtag som et billigt tennistilbehør, der sikrer, at din tennisketsjer altid er godt i hånden.

BILLIGE TENNISUDSTYR-BERØMTE VAREMÆRKER

I tennisbanen vil du finde tennisudstyr af høj kvalitet. Køb funktionelt tennistøj, tennissko eller tennisspande til nedsat pris. I de rigtige tennisposer eller rygsække kan du transportere dit nye tennisudstyr sikkert til enhver kamp. Glæde dig over de billige tilbud i Tennis Outlet og omtælle dig selv.

Det er godt at vide, at hvis ikke begrænset, er vores Tennis Outlet satser på andre rabatter. For Tennis Outletware & Tennis Sale Offers gælder vores sædvanlige fritidsfrister.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.