Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

Matchende sportstøj - de reelle fordele

Hvad skal man have på, når man dyrker sport? Et spørgsmål, der optager mange atleter, før de bliver aktive. Hvordan er vejret, hvilket tidspunkt på dagen, hvilken træningsintensitet er på programmet, hvilke øvelser, hvilke bevægelsessekvenser? Det er bedre at være godt forberedt end blot at have en mørk bomuldsskjorte på til løb. Varmt undertøj, en matchende, behagelig sports-bh eller en vindtæt regnjakke? Det rigtige funktionstøj giver dig ikke kun motivation, men holder dig også varm og beskytter dig mod regn og vind. Takket være sofistikerede teknologier sikrer den, at din krop hverken over- eller underkøles under den svedige udøvelse af den pågældende sport, og at du bevarer fuld bevægelsesfrihed. Forskellige beklædningsgenstande og deres respektive højteknologiske materialer har forskellige formål. Mens åndbare kortærmede trøjer til træning f.eks. sikrer en behagelig kølig fornemmelse og den bedst mulige ventilation, er sportsjakker eller -veste ofte fremstillet af materialer, der er isolerende, vindafvisende og vandtætte. Sportstøj omfatter dog ikke kun skjorter og jakker. Sportssokker, sportsbukser, sweatshirts og funktionsundertøj hører også til dette brede område.

Funktionelt tøj ændrer sportsverdenen

Mange specialiserede producenter har gennem årene udviklet ekspertise, som de giver videre til deres sportskunder i form af produkter af høj kvalitet. Især inden for sportstøj har banebrydende teknologier gentagne gange skabt sensation og revolutioneret sportsverdenen. Fokus er på forarbejdningen af innovative materialer for at skabe den bedst mulige kombination af bærekomfort og funktionalitet. Inspireret af konkurrerende atleter og med inspiration fra naturen udvikler de to største spillere i branchen, adidas og Nike, nye kollektioner af sportstøj, der skal bringe atleter på alle præstationsniveauer til deres grænser og videre. Her tænker vi på to banebrydende innovationer, som har gjort sig bemærket i hele verden. Climacool og Dri Fit. Begge teknologier, der hver især er baseret på brugen af specielle mikrofibre, har til formål at lede sved væk fra kroppen og op til overfladen. Her kan den tørre hurtigt, og afgivelsen af fugt betyder, at kroppen er godt ventileret. På denne måde holdes den tør og bliver hverken overophedet eller underafkølet. Climacool og Dri Fit anvendes i mange funktionelle beklædningsgenstande som f.eks. skjorter, langærmer, bukser og træningsjakker fra begge producenter. Men andre mærker har også etableret deres egne teknologier på dette område. Gore-Tex er en anden trendsættende teknologi, som mange sportsudstyrsproducenter benytter sig af. Også her er åndbarhed en topprioritet, men Gore-Tex-produkter er først og fremmest kendetegnet ved at stå ved din side under ugunstige forhold. Tro mod mottoet "der findes ikke dårligt vejr, kun dårligt tøj" garanterer tøj med Gore-Tex-teknologi varme og tørhed takket være mikroporøse materialer. Med det rigtige sportstøj er der intet, der kan forhindre dig i at træne på ethvert tidspunkt af dagen eller natten, i næsten alt slags vejr, 24/7 - 365 dage om året. Så er du permanent beskyttet mod vind og regn og slipper for ubehagelig, kold fugt på kroppen.

Oversigt over sportstøj

Sportstrøjer: Denne kategori omfatter løbetrøjer, T-shirts, polotrøjer, tank tops og langærmede skjorter. Specielle designs, der er specielt udviklet til din yndlingssport, er fremstillet af yderst funktionelle materialer. De forhindrer din krop i at overophede eller køle ned ved lave temperaturer, og din ydeevne er altid i orden.

Sportsshorts: Løbeshorts, lange bukser, strømpebukser - udvalget af sportsshorts er stort. Afhængigt af vejret er det vigtigt at vælge den rigtige. I varmt vejr er shorts det rigtige valg, fordi de holder dine ben behageligt ventilerede. Om vinteren holder lange funktionsbukser dine muskler varme og forebygger skader. 

Sportsveste: Den perfekte ledsager til overgangen mellem sæsonerne. Ved middelvarme temperaturer beskytter løbe- og vandreveste dig mod fugt og vind uden at begrænse dine bevægelser. De lette materialer sikrer også maksimal komfort.

Trøjer og sweatshirts: Tøj, der falder ind under kategorien fritidstøj. Trøjer og sweatshirts er behagelige at have på til sport, men deres udseende gør dem også til et smart casual outfit.

Funktionsundertøj og sports-bh'er: De ligger direkte på huden og skal derfor have en særlig god åndbarhed. Desuden skal sportsundertøj sidde behageligt og ikke begrænse dig under sport. Inden for sportsundertøj anvendes der både syntetiske fibre og naturfibre som merinould (f.eks. i skiundertøj).

Sportsstrømper: Valg af de rigtige sokker spiller også en stor rolle i sport. Sportsstrømper er åndbare, fugttransporterende, slidstærke og har i stigende grad også en komprimerende effekt. Ved vintersport sørger særlige skisokker for, at dine fødder ikke fryser.

Sportstøj hos Keller Sports 

Keller Sports tilbyder sportstøj til alle slags sportsgrene og har et stort udvalg fra mange førsteklasses producenter. Er du på udkig efter en ny løbetrøje, et par nye shorts eller en vejrbestandig jakke til udendørs sport? Du kan være sikker på at finde det, du leder efter her. Udnyt vores rabattilbud, som du også kan kombinere med præmierabatten. Vores nyhedsbrev holder dig opdateret med alle de seneste nyheder om sportstøj.