• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

SKI UDENDLET BUTIK MED VAREMÆRKER-SKIWEAR

For dit skieventyr vil du finde nyt skitøj i vores Online Ski Outlet i stor udvælgelse og bedste kvalitet-bare typisk for Keller Sports. Ski tøj fra det funktionelle undertøj til den skijakke, du får fra mange forskellige og velkendte vintersportskrinder. Hvad med en ny skijakke af delstaten Elevenate og en skibuks af J. Lindeberg? På den måde kan du også holde de iskolde temperaturer på tværs af landeskijene eller skiskråningerne af Ski Arlberg. Kør ned ad Alpe-skiene fra Dynafit-mærkerne eller på Scott-ski af Scott af forskellige grunde. Du kan også bruge Après-ski til at fremsætte erklæringer i Bogner-eller Ziener-skifet. I vores Ski Outlet butik vil du finde kvalitetsskitøj af høj kvalitet til hver smag.

SKI-SALG-TILBUD MED FOR PISTES & FREERIDER

Med de rette ski, skistøvler og bindinger, skikørsler, skidoer og skipier er alle de lettere at erobre. Højkvalitets væddeløbsski er det første valg for den hurtige nedstigning. Fredride skiing vil tage dig væk fra skråningen sikkert gennem krudtsneen, mens du på Tourenski du trækker gennem bjergene, som du vil. Alle-bjergski er virkelige alle-afrundere og er specielt egnede, hvis De ønsker at tilbringe Deres ferie i Sölden eller Obertauern på både skråninger og skråninger. For sportsgrene af nordisk skiløb, vores Ski Outlet tilbyder også særlige skiskier af høj kvalitet, f.eks. på tværs af landeski eller krymmel, samt de matchende skistøvler, der er klar til Dem. Så du får hele forestillingen ud af dig.

SKI-OUTLET ONLINE: SKI-TILBEHØR OG UDSTYR KØBER BILLIGT

Ski tøj og ski er endnu ikke alt, der tilhører et uforglemmelige skioplevelser på skiferie. Har du stadig brug for skipoler lavet af kulstof, skifels eller bindinger? I vintersportsgrene vil du finde alt fra områder af skitøj, skiudstyr og praktisk tilbehør til dit næste fjeldeventyr. Dette omfatter også opvarmning af skihandsker og funktionelle hue, pandebånd eller stormkvarter såvel som opvarmning af skiskiskiver. Dagpakke eller en stor rundtur vil ledsage dig på en-til-en-dags oplevelser.

Beskytterne beskytter din ryg, når du bærer på din bagage, mens reflektorer gør dig synlig i mørket for andre. Har din gamle Skihelm en bule, eller er han kommet ind i årenes løb? Så burde en ny hjelm være lidt værre. God synlighed og beskyttelse for dine øjne kan fremstilles af skibriller af høj kvalitet med foranderlige briller afhængigt af vejrforholdene. Du skal ikke spare på din sikkerhed, når du står på ski. Men du kan-bare i vores Ski & Winter Sports udendlet.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.