Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

  • 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
774, 1742

SKIBRILLER FOR OPTIMAL SYNLIGHED

Især når du står på ski, er det vigtigt, at du har en præcis opfattelse af dine omgivelser. Det giver dig mulighed for at reagere hurtigt på farer og forhindringer. Dette er ekstremt vigtigt på pisterne og på nedkørsel i dyb sne. Skibriller med kontrastforstærkende linser blokerer sollyset, der reflekteres af sneen. De får også forhindringer og ujævnheder i omgivelserne til at træde tydeligere frem. Det giver dig mulighed for at stå på ski hurtigt og smidigt. En antidug-belægning på brillerne forhindrer, at linserne bliver tågede. Udskiftelige linser og sporty design giver dig det optimale udsyn og den optimale sjovfaktor til dit skiekventyr.

HVAD GØR SKIBRILLER SÅ SPECIELLE?

De beskytter dine øjne mod UV-stråler, men også mod ydre påvirkninger som insekter, støv, vand, snavs og sne. Skibriller er fremstillet af lette, brudsikre og ridsefaste materialer, så et fald eller flyvende partikler næppe kan skade dine skibriller og især dine øjne. De omslutter dit hoved perfekt takket være den fleksible og justerbare stelkonstruktion. Elastiske og justerbare hovedstropper sikrer også en god pasform.

Mange af modellerne af skibriller er egnede til skihjelme. Her skal du blot være opmærksom på den rigtige bredde, så brillerne også passer til din skihjelm. Desuden sikrer ventilationsmekanismer, at dine skibriller ikke tåger til. Sfæriske skibrillelinser efterligner det menneskelige øjes form. Dette reducerer forvrængning og forbedrer synet hele vejen rundt.

DE RIGTIGE SKIBRILLER: FOTOKROMISKE, SPEJLEDE ELLER POLARISEREDE LINSER?

For at sikre, at du ikke mister dit syn på pisterne, anbefaler vi skibriller, der giver dig mulighed for at skifte linserne eller har selvtyndende, såkaldte fotokromiske linser. Disse kan automatisk tilpasse sig lysforholdene gennem molekylære reaktioner på linsen. Afhængigt af sollyset får de linserne til at blive farvet eller lysere.

  • Du kan bruge fotokromiske linser, især under skiftende vejrforhold.
  • I stærkt sollys hjælper især spejlede og mørke linser dig med at opnå et perfekt udsyn, da de blokerer lyset kraftigt.
  • Under ret overskyede forhold er skibriller med lysere, polariserede linser ideelle, og i skumringen om aftenen er selv farveløse briller ideelle.
  • I tåget og snefyldt vejr giver orange og gullige farver som kontrastfiltre dig den synlighed, du har brug for på pisterne.
  • Skibriller med polariserende linser betyder, at de filtrerer blænding og vildfarent lys fra. Blænding opstår hovedsagelig, når sollyset rammer vand og sne. Visse filtre har også den virkning, at de reducerer den optiske forvrængning ved højdeændringer. Dobbelte linser giver ekstra beskyttelse mod ridser og brud.

KØB SKIBRILLER ONLINE - VÆLG DEN RIGTIGE LINSEFARVE

Farven på linserne er ikke kun en stilfaktor. Hver farve har en specifik funktion for at give dine øjne det bedste syn under de givne forhold. Hvis du står på ski om morgenen eller om aftenen, er lyse og farveløse linser mere velegnede til dig. På overskyede dage bør du vælge lysere, let tonede linser, i stærkt sollys mørke til meget mørke linser og i overskyet, sne og tåget vejr orange til gule linser.

Nogle skibriller er også udstyret med blå linser. Disse kan fremhæve kontrasterne bedre. Brune og grå linser er beregnet til synlighed i den virkelige verden. Det betyder, at de gengiver farvemiljøet mest realistisk. VLT-værdierne (Visible Light Transmission) kan hjælpe dig med at sammenligne de forskellige modeller. Værdien er angivet i procent og angiver, hvor meget lys linserne lader igennem.

VLT-værdien er opdelt i fem niveauer (S0 - S4). Jo højere niveauet er, jo mindre lys slipper glassene igennem, dvs. jo lysere er det. Desværre findes der ikke et par briller, der er perfekte til alle vejrforhold. Det bedste valg er et medium niveau og ideelt set de fotokromiske linser, der er beskrevet ovenfor. Dette er det tætteste på en allround-skibrille, og du er godt rustet til de fleste lysforhold. S4-skibriller anbefales især på meget solrige dage på gletsjeren, hvor den reflekterende sne giver ekstra lysstyrke. Med de rigtige skibriller kan du forhindre såkaldt sneblindhed. I kraftigt snefald eller i projektørlys bør du lade mere lys nå dine øjne og hellere bruge S0-skibriller.

SKIBRILLERNES STEL OG PASFORM

Skibrillernes stel er normalt fremstillet af brudsikkert materiale. Der anvendes hovedsageligt fleksible, termoplastiske materialer med polycarbonat eller polyurethan. De splintrer ikke så hurtigt, hvis du skulle beskadige dem ved et fald. Tyndere stel og modeller uden stel giver dig et bredt synsfelt. Termocoating giver dig mere sikkerhed og bedre isolering. Ofte er indersiden af brillestropperne gummibelagt, så skibrillerne ikke glider. Brillerne har en perfekt pasform, når de ikke klemmer, trykker eller danner trykpunkter.

SKIBRILLER HOS KELLER SPORTS

Du kan naturligvis også nemt bestille skibriller online i vores online shop til dit vintersportsudstyr. Uanset om det drejer sig om brede freeride-briller, aerodynamiske skibriller til pisterne eller særligt stilfulde modeller til din perfekte optræden i sneen. Vi har også et stort udvalg af førsteklasses mærker til dig, så alle kan finde de rigtige skibriller.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.